Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Verschillende manieren om een Baldakijn Hang

Bed luifels voegen een vleugje elegantie , drama en eigenzinnigheid op elke slaapkamer met lange, vloeiende lengtes van fijne stoffen opstellen van het bed . Bed luifels worden vaak gebruikt op hoge hemelbedden . Andere bedden kan vegen luifels voorzien met verschillende manieren om het materiaal op te hangen . Elegant draperen

Misschien is de eenvoudigste manier om een ​​bed luifel hangen is om gewoon draperen de stof over alle vier de bed berichten , zodat de stof naar beneden hangen aan de zijkanten . Sommige hemelbed al palen rond de top specifiek voor gebruik als een hemelbed ; deze palen houden de stof omhoog zodat het dekt de top en vouwgordijnen naar beneden langs de zijkanten van het bed . Als je bed niet deze palen of balken onder , sluit elk bed post met duidelijke draad en leg de stof over het bed . Om een piek luifel maken , het installeren van een kleine haak in het plafond gericht op het bed . Naai een kleine lus in het midden van de stof en het opschorten van de haak ; gebruik een extra strook van een stof of zware draad om deze lus te maken .
Woven Canopy

Canopy bedden kan worden gemaakt met vier posten verbonden aan de top, met kruis stukken die de lengte van het bed lopen . Dit type bed kunt u panelen van stof te weven over en onder de balken , omsluit en schorsing van de bovenkant van de luifel van het bed . Als het bed niet wordt gemaakt met de dwarsbalken , gebruik maken van eenvoudige vislijn om een ​​vierkant aan de bovenkant van de vier posten te vormen en dan bind lijn te lopen over het bed . Vislijn beoordeeld op basis van de hoeveelheid gewicht kan ondersteunen , dus kies de regel op basis van het soort stof gebruikt om de kap te maken . Eenmaal op zijn plaats , trek de draperen stof terug en binden aan het bed posts om het uit de weg te houden .
Rod Opschorting

Opschorting staven van de plafond kunt u een baldakijn boven elke stijl bed hangen . De hengels hangen aan het plafond , over de gehele lengte van het bed van begin tot eind , zodat u kunt luifelstof draperen over de stangen van de ene kant van het bed naar de andere . Een basisontwerp is in oog te haken in het plafond te installeren aan elk uiteinde van het bed . Bind duidelijke draad van elke haak te grote lussen die hangen zo ver naar beneden naar wens te maken. U zult twee lussen nodig hebt voor elke stang , die eenvoudig glijdt door de lussen op te hangen in plaats . Zwaardere staven , zoals metaal moet worden opgehangen met metalen montagebeugels en een zwaardere ketting om het gewicht te dragen . Bij minimum , zul je een hengel voor elke kant van het bed nodig hebben, maar het toevoegen van een derde centrale as die niet hangen zo laag verheft de luifel in een piek .
Hoop Canopy
< br >

U kunt een hoepel luifel maken in elk formaat bed tegemoet te komen, van de wieg van een zuigeling om een kingsize bed . Je hoeft alleen maar een hoepel die evenredig is aan de grootte van het bed gebruiken, of dat een kleine borduurring of een grote hoepel zijn. Het type van de hoepel gebruikt maakt niet uit want het wordt verborgen door de luifelstof . Wikkel het einde van de stof over de ring en naai of lijm op zijn plaats . Als alternatief kunt u stroken stof te binden op de hoepel - een truc die goed werkt als je een luifel met verschillende gekleurde stoffen. Bevestig vier snaren aan de hoepel en het verzamelen van hen om een gecentreerde lus om op te hangen aan een haak in het plafond te creëren . Leg de lengtes van stof rond het hoofdeinde en de zijkanten van het bed .

Hoe te Beddengoed Spray Zorg

Beddengoed sprays kan een mooi aroma toevoegen aan lakens, slopen en dekbedovertrekken . Een keurig opgemaakt bed voor gasten met een aantrekkelijke beddengoed wordt verbeterd door een heerlijke geur . De juiste combinatie van rustgevende geuren kan zelfs helpen beter slapen . Hoewel dergelijke sprays zijn overal verkrijgbaar kant en klare , duurt het vijf minuten om uw eigen , even effectief vers

Meer dan ooit