Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Hoe maak je een hoofdeinde maken met een paard thema voor peuters

Het hoofdeinde zullen zitten aan het hoofd van het bed van uw peuter , en enige demping en ondersteuning voor uw peuter tegen de muur . Het zal ook helpen stoppen met kussens en beddengoed uit te glijden naar beneden achter het bed als uw kind is een rusteloze slaper . Dit hoofdeinde moet stevig en goed gevuld voor de veiligheid en hebben geen scherpe randen . Het hoofdeinde moet dezelfde breedte als het bed ; de meeste standaard kinderbedden meten ongeveer 51 x 28 inch , maar meet bed van uw kind voor een nauwkeurige fit.Things je nodig hebt
meetlint
groot vel papier
Marker
Schaar
Tape Vellen van triplex , ten minste 28 x 30 inch
Jigsaw
Schuurpapier
Batting
Horse - motief stof
nietpistool en nietjes
Assistant
Show meer instructies
1

Meet de breedte van het bed , neem dan de meting van de vloer tot de bovenkant van de matras . De afgewerkte hoofdeinde zal moeten minstens 18 centimeter hoger dan het bed zitten . Kopen van 2

Leg een vel papier op de grond , en teken een rechthoek met dezelfde breedtemaat als het bed . De lengte van de rechthoek moet de meting worden van de vloer tot de bovenkant van de matras . Vouw het papier in de lengte doormidden . Teken een gebogen lijn van de top middelpunt minstens 18 centimeter afstand van de rechthoek aan elke bovenhoek van de rechthoek om de gebogen bovenkant van het hoofdeinde te maken. Knip de sjabloon .
3

Tape de sjabloon om een ​​blad van triplex en teken de omtrek met een marker . Knip de vorm uit met een decoupeerzaag , en zand de randen om ze glad .
4

Leg het slaan op de vloer , en plaats de houten hoofdeinde bovenop. Snijd de batting ruwweg rond het hoofdeinde verlaten van een toelage van 2 centimeter. Vouw de batting op achter het bord en nieten op zijn plaats met een nietpistool .
5

Leg de paard - motief stof op de vloer , de goede kant omlaag . Leg het hoofdeinde op de stof , batting bedekte kant naar beneden . Snij de stof verlaten van een 3 - inch toelage , en vouw de stof rond het hoofdeinde . Nieten op zijn plaats .

Heb
6 een assistent houdt het hoofdeinde tegen de muur. Maak een teken op de muur te laten zien waar elke rand van het hoofdeinde komt . Meet en markeer op de muur 2 cm in en uit elke benedenhoek van het hoofdeinde . Boor twee gaten in de muur en in een anker .
7

Meet en markeer 4 centimeter omhoog van elke schroef gat , en boor twee gaten . Zet in ankers . Maatregel , merk en boor vier corresponderende gaten in het hoofdeinde . Heb je assistent houdt het hoofdeinde op zijn plaats terwijl je het schroeven aan de muur .

Do You Cover a Feather Bed Met een Blad

? Hoewel de meeste mensen nu gebruik maken van een veren bed op de top van een matras , mensen gebruikt om alleen te slapen op veren bedden . Veren bedden hebben een lange geschiedenis ; bovendien , ze zijn draagbaar dus zelfs pioniers reizen per huifkar naar Oregon in het midden van 1800 namen hun veren bedden met hen. Zoals de naam al impliceert , een veren bed bevat veren . De meeste veren bedd

Meer dan ooit