Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Andere manieren om een bed & Versier Naast Shams

Met een beetje fantasie en een goed oog voor interessante texturen en stukken, kunt u andere manieren om een ​​bed te versieren zonder toevoeging Shams vinden . Kleur, textuur en visuele rente items verkleed je slaapvertrekken . Injecteren meer persoonlijkheid en energie waar leg je je hoofd elke nacht , en zoete dromen zullen zeker volgen als je jezelf omringen met decor waar je van houdt . Beddengoed
Houd uw beddengoed dat deze te steriel kijken .

Andere laag toevoegen aan uw beddengoed om meer kleur te injecteren in de regeling. Neem bijvoorbeeld een van de quilts van je oma en leg het over het einde van het bed voor extra contrast en textuur . Als asymmetrisch is meer jouw stijl , vouw een comfortabele afstand in een vierkant en zet deze in een hoek aan het einde van je bed .
Hoofdeinden en Treeplanken
Meng bevlekte hout met geschilderde bossen voor visueel contrast .

Aanbrengen van een hoofdeinde en voeteneind op een bed zal textuur en kleur toe te voegen aan de kamer. Opties zijn onder andere gestoffeerde hoofdeinden voor comfortabel lezen of tv kijken , gesneden houten treeplanken voor een traditionele uitstraling , en op maat gemaakte hoofdeinden als je niet kunt vinden waarmee u het ontwerp persoonlijkheid past . Maak bijvoorbeeld een hoofdeinde met speciale planken om een kostbare collectie te tonen .
Decoratieve objecten
Voor speciale gelegenheden , versier je bed met geschenken .

Place andere decoratieve objecten achter je bed Als je een hoofdeinde niet direct kunt installeren om het bed . Overweeg kamerschermen naar verborgen opslag , grote planten en vloer leeslampjes. Planten op sokkels voegen warmte aan de omgeving, terwijl perfect complementair nachtkastjes af van de hele look .
Paint
Als je het bed of de muren niet kan schilderen , voeg grote kleurrijke kunstwerken.

Paint is een andere manier aan te kleden bedden. Coat het gehele frame , of hout of metaal , in een kleur die past bij de rest van de kamer inrichting. Verf een muurschildering voor de muur achter je bed als je een hoofdeinde ontbreekt . Je zou een aangepaste oceaan scène maken in een strand-thema kamer of een zwart- wit geometrisch ontwerp voor een eigentijdse ruimte .
Luifels
Luifels hoeven niet te stroken zijn of bloemen .

Hang een luifel van het plafond tot onmiddellijke zachtheid , textuur en kleur toe te voegen aan uw bed . Koop een premade luifel, of maak er zelf een van uw keuze van het materiaal . Zelfs als u niet naaien vaardigheden , hangen afgewerkte stof uit een decoratieve haak boven het hoofdeinde van uw bed om het gevoel van een luifel na te bootsen .
Andere Kussens
Zelfs een decoratief , vet sierkussen breekt de witte monotonie .

Met behulp van verschillende soorten kussens , naast shams , is een andere manier om een ​​bed te versieren . Layer decoratieve kussens van verschillende vormen, maten en texturen om een oase die je droomt over springen in de hele dag te maken. Overeenkomen met de kussens om de rest van je beddengoed voor een monochromatische look of plaats een paar van complementaire kleuren en patronen om accentkleuren in de ruimte te brengen .

Wat is een metalen Matras

? Een matras is grotendeels verantwoordelijk voor de kwaliteit van de slaap van een persoon. Hoewel het idee van een metalen matras lijkt misschien niet comfortabel , metaal eigenlijk is de belangrijkste component van de meeste matrassen . Als u een binnenvering matras , het is gevuld met metalen spoelen en bevat draden die de spoelen aan te sluiten op een metalen frame . Al deze metalen is gewoon

Meer dan ooit