Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Mijn Aerobed matras heeft een Leak

Aerobeds zijn vinyl, opblaasbare matrassen die als extra bedden dienen. Aerobed opblaasbare matrassen hebben een ingebouwde pompen en het bedrijf merkt op dat het de snelheid van de inflatie en deflatie is verbeterd . Aerobed meldt dat de matrassen zijn stevig en comfortabel wanneer volledig opgeblazen en lekvrij . Lekken in het Aerobed matras zijn gerepareerd . Aerobed instructies voor het repareren van lekken die voorkomen in verschillende delen van het matras . Ontluchtingsventiel Lekkage

Air lekken uit het ontluchtingsventiel is een van de vormen van lekken die Aerobed beschrijft . Aerobed raadt het corrigeren van dit probleem door het verwijderen van de zwarte plastic ronde pakking zich in de lucht vrijkomen kleppendeksel . Verschillende matras modellen hebben een tijdje siliconen pakking. Na het verwijderen van de pakking , spoelen in warm water voor ongeveer 10 minuten , laat hem afkoelen en droog het met een handdoek . Installeer de pakking binnenkant van het kleppendeksel . De U - vorm van de pakking moet naar in het klepdeksel . Na het verlaten van de klep open om ongeveer 30 minuten , sluit het deksel en pomp de matras .
Matras Doorsteek

Air lekken uit je Aerobed matras kan worden veroorzaakt door een lek in matras . Als u niet weet waar het lek is te doen, gebruik het zeepwater methode om het lek te vinden. Blaas de matras volledig zeepsop gemaakt van afwasmiddel om de naden en andere plaatsen die de plaats van het lek zou kunnen toepassen . Bellen verschijnt ter plaatse van het lek . Voorkom dat het zeepsop in de ingebouwde pomp. Aerobed beveelt een vinyl reparatiekit voor het herstellen van de matras . U kunt een vinyl repair kit kopen bij bouwmarkten of hardware afdelingen in grotere winkels . De kit zal instructies geven voor het repareren van gaatjes , scheuren of andere schade aan het matras .
Air Loss

Het verlies van de lucht in uw opblaasbare matras zou worden veroorzaakt door de lucht krimp of uitzetting van het materiaal , twee perfect natuurlijke gebeurtenissen met lucht bedden. Krimp treedt op wanneer de warmte die door perslucht afkoelt en contracten . Zodra de lucht gepompt in de matras afkoelt , de matras verliest lucht . Materiaal expansie treedt op wanneer het luchtbed opgeblazen zijn volle omvang en strekken plaatsvindt van gebruik van het bed . Correcte contractie en expansie door bijvullen van de lucht in de matras .
Onjuist Inflatie

Als uw Aerobed matras niet goed op te blazen en er lijkt niet om een ​​lek te zijn de oorzaak zou een open ontluchtingsventiel zijn. Sluit het ontluchtingsventiel dicht met behulp van je beide duimen naar het kleppendeksel te duwen in de klep en klik deze dicht. Aerobed suggereert ook dat is uw opblaasbare matras niet goed oppompen , moet u ervoor zorgen dat de luchtpomp is aangesloten en goed werkt.

DIY tweepersoonsbed Opslag Met Cubes

Opslag bedden zijn ideaal voor slaapkamers met beperkte opslagruimte . U kunt uw eigen tweepersoonsbed opslag te maken met pre - gemaakte kubussen die aanzienlijk bezuinigen op het werk voor de drukke doe-het - zelver . Een fundamentele platform bed ontwerp biedt 10 opslag secties die voldoende extra ruimte moet bieden zelfs voor de meest ruimtelijk uitgedaagd . Omdat het bed is vrij zwaar afgewer

Meer dan ooit