Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Hoe te stoppen bed Matrassen af kan schuiven Frame

Een goede nachtrust is bijna onmogelijk als je matras slipt en glijdt over het bed . Moderne bedden komen in specifieke maten , zoals koningin of koning , die in rails of een bed frame passen . Als uw bed frame is zelfs een inch breder dan uw matras , merk je het matras bewegen . Sleep Number matrassen hebben een uniek ontwerp waarmee je de stevigheid van uw bed aan te passen . Ondanks de mogelijkheden, het is nog steeds gewoon een matras en het stoppen van het glijden is een eenvoudige process.Things je nodig hebt
Meetlint
Non -slip grip pads
Schaar
Kartonnen
< br > Toon meer instructies
1

Houd het uiteinde van het meetlint aan de ene kant van uw bed frame en rek het over het bed , die je de breedte geeft . Meet de lengte van het bedframe van de bovenkant van het frame naar de bodem . De meting geeft u de exacte grootte van het bed .
2

aankoop van twee anti-slip grip pads iets groter dan uw metingen . Grijpen pads zitten onder tapijten en houden de tapijten uit schuiven de vloer. De meeste bouwmarkten en kleed winkels verkopen aangrijpend pads van dit type.

Verwijder 3 de Sleep Number matras en boxspring van het bed . Plaats een van de grijp pads op de bodem van het bedframe . Knip de overtollige rubber met de schaar , waardoor de pad zitten zelfs met de zijkanten van het bed of de rails .
4

Bedek de eerste rubberen pad met uw boxspring . Stel de tweede non - slip matten op de top van de boxspring . Snijd het pad tot aan de zijkanten zitten gelijk met de boxspring , zodat ze niet uitsteken van de matras . Leg uw matras plat op het tweede pad .
5

Ga op het bed liggen of zitten en heen en weer bewegen . Kijk of de matras schuift nog steeds rond het bed . Als u een beweging opmerkt , kunnen kleine stukjes gevouwen karton tussen de matras en de zijkanten van het bed . Het karton maakt de matras zitten vlak tegen het bed frame en stopt het uitglijden .

Reparatie van een piepende houten bed Frame

Een piepend bed frame kan uw nachtrust te onderbreken - zelfs als je niet meer weet wakker . Houten lattenbodems zijn meestal niet zo luid als metalen bed frames , maar de montage bouten of stukken hout kan nog steeds geluid maken wanneer ze samen wrijven . Om het racket te elimineren , moet u ofwel de schroeven , benen of gebieden waar het hout sluit zich samen op te vangen . Als u een beperking

Meer dan ooit