Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Wat te doen als je niet kunt Houd de benen van een King Size bed Aangescherpte

Als de stengels van de poten van uw bed frame buigen of de gaten strip , zullen de benen los te maken en falen. Bedden zonder adequate ondersteuning , met inbegrip van losse of ontbrekende benen , vervalt de garantie van de fabrikant. Matras bedrijven vereisen dat een kingsize bed frame heeft 5-6 benen om adequate ondersteuning van de matras en de stichting te verstrekken . Tenzij je repareren of vervangen losse benen , zal gebrek aan steun uiteindelijk schade aan uw matras of stichting . Boor nieuwe gaten

verplaatsen het bed rondom zorgt ervoor dat de benen te wiebelen en los te maken. Als je niet draai ze meteen, de stam die de been houdt in het gat rotsen heen en weer . Deze beweging uiteindelijk vergroot het gat , waardoor het been wiebelen nog meer . Uiteindelijk , de stam ofwel strips of bochten en het been mislukt . Boor een nieuw gat over 1/2-inch van de oude, als de ruimte het toelaat , en draai het been erin . Om de oude gat te elimineren , vul het met hout stopverf of lijm timmerman , dan rijdt tandenstokers of een houten plug gesneden uit een stuk plug hengel erin .
Vervang Bent Stelen

Als de stengels op de benen buigen , zullen ze niet goed vast . Zelfs als ze vastlopen in de plaats, de hoek zet extra kracht op de stam , waardoor het nog verder buigen , totdat het vastklikt of het hout eromheen splitst . Als de stengel schroeven in het been en in het bedframe , kunt u draai eruit en vervang deze door een nieuwe.
Vervang Split Benen

Als de been heeft gesplitst , de stam blijft niet op zijn plaats . Split benen zouden breken als er meer dan een persoon slaapt of zit op het bed op hetzelfde moment . Gebruik hetzelfde type been als je wilt maar een te vervangen , of schakel over naar plaats glijdt . Sommige glijders zijn een stuk . Anderen hebben een top stuk dat verdraait in een basisplaat die u hecht aan het frame van uw stichting en een onderstuk met een zachte voet , volgens SleepLikeaBear.com . Als u overschakelt naar glijdt en gebruik geen been ontwerp anders dan het origineel, verandert alles van de benen op hetzelfde moment .
Elimineren

Tenzij je flexibiliteit problemen , kunt u alle benen verwijderen en het bedframe direct op de vloer of geheel af te schaffen het bedframe . Als u een hoger bed nodig hebben, maar niet willen nieuwe benen kopen , bouwen van een platform voor uw matras en de stichting .

DIY Futon Bunk

Het is mogelijk om veel tijd of geld te besteden aan een complex futon frame dat converteert van bank naar bed en weer terug - of dat ook extras zoals een armsteun , tafel of frame . Maar je kunt slapen in dezelfde nacht te krijgen op een eenvoudige stapelbed frame voor uw futon. Het is mogelijk om er een te bouwen met behulp van hout verkrijgbaar bij uw lokale huis verbetering centrum . U kunt di

Meer dan ooit