Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Hoe maak ik mijn eigen Gescrolde Hoofdbord

Scroll patronen gebruiken wendingen te delicaat detail te creëren op verschillende ambachten, zoals huwelijksuitnodigingen of meubels . Op een voorbord , bijvoorbeeld een rolpatroon geeft het bed een chique , luxe gevoel . De aankoop van een hoofdeinde met een scroll top is een dure aankoop. Uw eigen echter niet . Met behulp van multiplex en een decoupeerzaag , creëer je eigen scroll hoofdeinde om uw slaapkamer een rijk gevoel met een krap budget.Things Je zult
Multiplex , 3/4-inch
Jigsaw
Rotary gereedschap ( optioneel ) nodig geven
Schuurpapier
Indoor beits
Penseel
Meetlint
Stud finder
schiethamer
Nails
Toon meer instructies
1

Knip een stuk 3/4-inch multiplex om de gewenste afmetingen van het hoofdeinde passen . Bijvoorbeeld, als de matras is een tweeling en je wilt het hoofdeinde staan ​​24 centimeter boven de top van het, snijd de multiplex tot 24 -by -39 - door -3/4 inch. Kopen van 2

Teken een boekrol vorm langs de bovenrand van de multiplex . Gebruik zoveel van het triplex mogelijk . Snijd de rol samenvatting uit met een decoupeerzaag . Gebruik een draaiend gereedschap voor strengere wendingen in de scroll ontwerp. Schuur de randen van multiplex .

Breng 3 indoor beits om de cut multiplex met behulp van een penseel . Met lange halen , in de richting van de houtnerf . Laat 's nachts de vlek drogen. Breng een tweede laag van de vlek, indien gewenst, om de gewenste kleur te bereiken .
4

Meet de hoogte van uw bed van de vloer tot de bovenkant van de matras . Noteer de hoogte .
5

Zoek studs op de muur waar u het hoofdeinde hangen . Gebruik een stud finder , loopt over de muur totdat het piept . Mark de studs op de muur met een potlood .

Houd 6 de scroll hoofdeinde tegen de muur die ten minste een van gemerkt studs. Plaats de onderkant zelfs met de hoogte die u gemeten in stap 4 .
7

Bevestig het hoofdeinde aan de muur met een spijker pistool . Plaats de nagels langs de buitenrand van het triplex , 1 cm van de rand . Ruimte de nagels 6 centimeter uit elkaar .
8

Stel uw bed en bedframe onder het hoofdeinde .

Hoe maak je een Sealy Bed Frame Demonteer

Of je beweegt je Sealy bedframe naar een andere kamer of naar een nieuwe thuis in een andere staat, het bewegen is het veel gemakkelijker als het gedemonteerd . Een standaard Sealy bed frame bestaat uit een set van rails rust op poten ondersteunen van de boxsprings en ​​matrassen . Ondanks de stabiliteit en robuustheid , het nemen van een apart is een eenvoudige demontage project . Terug in elkaar

Meer dan ooit