Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> bedden >>

Hoe het opzetten van een queen size waterbed

Het opzetten van een waterbed is niet moeilijk , maar het is belangrijk om alles te doen in de juiste volgorde . Vooral belangrijk is om te onthouden aan het bed precies hebben waar u het wilt voordat u begint te vullen met water . Eenmaal gevuld , zal het bed moeilijk te verplaatsen zonder eerst aftappen it.Things je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Hose
Toon meer instructies
1

Monteer de inclusief stichting. De stukken schuiven samen op hun hoeken en vormen een grote rechthoek . Dit moet worden gemonteerd waar het bed wordt gebruikt .
2

Monteer de zijkanten van het bed . Met behulp van de bijgeleverde schroeven , bevestig de twee lange zijstukken aan het korte eind stuk . Met de bijgeleverde hardware , veilig deze stukken aan de stichting.

Plaats
3 de meegeleverde hoofdeinde tegen een muur met een uitlaat binnen het bereik van het bed . Bevestig de stichting aan het hoofdeinde met de meegeleverde schroeven .

Plaats 4 de - plastic verzegelde verwarmingselementen in het midden van de stichting . Plaats snoer van de verwarming langs de groef in de fundering en gebruik een schroevendraaier en de meegeleverde hardware om de thermostaat hechten aan weerszijden van het bed .
5

Spreid de vinyl liner op de top van de verwarmingsspiralen , gladstrijken van alle rimpels. Plaats het waterbed matras op de vinyl liner , het maken van bepaalde dat het wordt gecentreerd en dat de vulklep is aan de voet van het bed .
6

Bevestig de meegeleverde kraan aansluiting op een kraan en bevestig een slang de kraan connector . Bevestig het waterbed vulconnector aan de slang en schroef in de vulklep op het bed . Vul met lauw water .
7

Controleer de positie van de matras na het vullen van de matras met 2 cm water . Nog meer water dan deze en de matras kunnen zijn moeilijk te bewegen . Hervat het vullen van de matras tot het de gewenste hardheid bereikt .
8

Verwijder de slang en schroef de dop op zijn plaats . Steek de kachel in een beschikbare stopcontact en de temperatuur op het gewenste niveau . Maak het bed .

Hoe maak je een Twin Futon Maak

Een futon is een eenvoudige soort matras , meestal gevuld met schuim of katoen , hoewel sommigen mogen wol , boekweitdoppen of ander materiaal bevatten . Op basis van de Japanse shikibuton , deze matrassen zijn een gemeenschappelijke keuze voor mensen die een goedkope bed die niet nemen veel ruimte nodig . Commerciële twin futons kost minder dan conventionele matrassen , maar u kunt extra geld bes

Meer dan ooit