Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bedden >> Content

Zijn alle Junior bedden dezelfde lengte

? Bewijs van bedden dateren zover opgenomen menselijke geschiedenis. Vroege versies van bedden bestond uit grenen stro of een andere vorm van de vulling , en door de eeuwen heen huishouden bedden omgevormd van primitieve slaapvertrekken aan matrassen pluche . Junior bedden zijn ontworpen voor kinderen, en hoewel bed stijlen kunnen variëren , hun afmetingen zijn universeel. Maten

Hoewel de precieze omvang van een junior bed kan variëren afhankelijk van het bed ontwerp , de industrie standaard is 2 - voeten - 6 - cm breed en 5 - voeten - 9 - cm lang. Hoewel de vorm van een junior bed kan variëren van de traditionele rechthoek om een ovaal ontwerp , de basis afmetingen zijn relatief hetzelfde .
Styles

Junior bedden komen in drie primaire stijlen , maar andere stijlen kunnen op maat worden gemaakt of ontwikkeld door onafhankelijke matras bedrijven . De primaire stijlen omvatten een junior bed met leuningen , junior bed zonder leuningen en een wieg die kan worden omgevormd tot een junior bed , ook wel bekend als een cabriolet wieg. De precieze stijl van deze bedden kunnen sterk variëren . Bijvoorbeeld , kan een junior bed zonder leuningen een platform ontwerp , dat is wanneer de matras laag is ingesteld op de grond en is voorzien van opbergvakken onder het bed of een stapelbed met twee junior bedden gestapeld bovenop elkaar voorzien . Echter, een stapelbed beschikt altijd bewakers om uw kind te beschermen tegen rollen uit de matras . Esthetisch, kan junior bedden zijn ontworpen om eruit als een race auto of prinses kasteel.
Prijs

Net als volwassen bedden , junior bedden beschikken over een breed scala van prijzen op basis van de gebruikte materialen . Op het moment van publicatie , de gemiddelde prijs van een junior bed varieert van $ 200 tot $ 300 ; Maar misschien junior bedden kosten omhoog van $ 600 . De prijs van een junior bed hangt niet alleen af ​​matras materialen, maar ook het bed ontwerp .
Overwegingen

Het doel van een junior bed is aan het transitieproces van stroomlijnen slapen in een wieg te slapen in een standaard bed . Wilt u geld besparen op de lange termijn , de aanschaf van een cabriolet wieg die kan worden omgevormd tot een junior bed zodra uw kind ontgroeit de noodzaak van leuningen.


From:http://tuin.98905.com/furniture/beds/1002129450.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.