Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> bedden >>

Iron Hemelbed gids

Iron hemelbedden zijn er al eeuwen . In het middeleeuwse Europa werden ijzeren hemelbedden ontworpen voor hun functie in plaats van visuele aantrekkingskracht . Een ijzeren hemelbed voegt een sterk visuele en fysieke element naar een slaapkamer . Ijzeren hemelbedden kunnen werken in verschillende decor motieven , waaronder modern of traditioneel. Ze kunnen ook worden aangekleed tot een romantische slaapkamer te creëren . IJzer Afwerking

oudsher ijzeren bed frames zijn zwart . Echter , smeedijzeren hemelbed frames zijn ook verkrijgbaar in diverse andere premium afwerking en kan wit worden geschilderd ook. Andere afwerkingen zijn brons, messing, koper , met de hand gewreven brons en tin . Elke afwerking zorgt voor een andere kijk op het bedframe ; de beste keuze is afhankelijk van de stijl van de slaapkamer en uw persoonlijke smaak .
Cost

De kosten van een hemelbed sterk afhankelijk van de kwaliteit van het frame . Antieke ijzeren hemelbed kan omhoog draaien van $ 5000 , terwijl sommige nieuwe ijzeren hemelbed kunnen de kosten zo weinig als $ 250 vanaf het moment van publicatie . Helaas , minder dure modellen hebben de neiging om hun lagere prijs weerspiegelen met een lagere kwaliteit frames. Antiek en duurder ijzeren bedden zijn vaak te duur voor de gemiddelde consument , dus de meeste mensen kiezen voor iets in het midden die goed presteert en ziet er aantrekkelijk uit , maar is betaalbaar ook.
Shopping Tips

Canopy bedden kunnen worden gevonden op verschillende manieren . Een manier om goede kwaliteit smeedijzeren antieke bedden te vinden is door het bezoeken van veilinghuizen , waar de meeste antieke stukken eindigen . Het internet is een andere plek waar een hemelbed van diverse kwaliteiten , uitvoeringen en prijzen zijn te vinden . Vier populaire luifel ijzer fabrikanten van Charles P. Rogers Bedden, nederige stulp , Carolina Rustica en Claudio Rayes .
Onderhoud

Goede zorg voor een ijzeren bed is belangrijk, vooral als het bed was duur . Dust ijzeren hemelbed regelmatig en was ze met water en zeep ten minste eenmaal per jaar . Droog ze snel na het wassen . Een goede kwaliteit autowas kan worden gebruikt om het afgewerkte afdichting behouden . Canopy bedden hebben de neiging te roesten in de gebieden die zij werden gelast en moet regelmatig worden geïnspecteerd . Een tandenborstel en schoner kan worden gebruikt op roestvlekken ; de reiniger goed drogen .

Zijn Memory Foam Kussens wasbaar in de machine

? Hoewel ze over het algemeen meer geld kosten dan de standaard kussens , traagschuim kussens zorgen voor een niveau van comfort en ondersteuning van veel mensen vinden anders niet beschikbaar . Tijdens routinematig gebruik , kan een memory foam kussen vies van zweet en lichaamsvetten die het schuim dringen geworden . Het wassen van een memory foam kussen verkeerd kan beschadigen of vernietigen. M

Meer dan ooit