Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Welke maat hout wordt gebruikt om lattenbodems maken

? Bedden komen in verschillende maten voor kinderen, tieners , alleenstaanden en paren passen . Ze bestaan ​​uit een frame en matras en , in sommige gevallen , een hoofdeinde en /of voeteneind . Wat je niet ziet is dat de matras wordt opgehouden door de lamellen , die zorgen voor de matras niet door het frame en op de grond vallen . De grootte van de latten moeten bieden aan de gewicht en de grootte behoeften van het bed . Grootte

Bed latten moet een minimum van 3/4 centimeter dik om voldoende steun voor het lichaamsgewicht op het bed te verschaffen . Iets minder waarschijnlijk breken onder het gewicht van het lichaam . Heeft u extra ondersteuning nodig hebt, kunt u gebruik maken van hout tot 3 1/2 cm dik. Snijd het hout aan de breedte van het bed met een beetje extra op de randen , die u kunt trim van voor het vastzetten op de binnenkant van het frame .
Type

Bed latje hout type niet nodig om een ​​specifieke variatie . Ze kunnen worden gemaakt van alle types stevige hout , waaronder kersen , mahonie , eiken of grenen . Neem zowel het soort hout het frame van uw bed is gemaakt van en kosten overwegingen rekening bij de keuze van het hout voor bed latten . Bijvoorbeeld , grenen is een goedkope houtsoort , maar is ook zachter dan kersenhout of eiken .
Finish

U kunt hout aankoop die reeds geschuurd of zand naar beneden voordat je het op het frame. Splinters kunnen vast komen te zitten in je huid of je matras en laat vuil, stof , vuil of bugs in het te krijgen . Omdat het hout niet zal worden blootgesteld , is het niet nodig te worden gemerkt of verzegeld , maar u kunt een afwerking toe te voegen als je een uniform uiterlijk op je bed . Laat de lamellen niet in plaats tot aan de finish volledig droog is .
Plaatsing

Leg de lamellen gelijkmatig over de lengte van het frame. Als u denkt dat het aantal lamellen die u gebruikt voor het bed is niet genoeg , voeg meer . Als de lamellen zijn niet helemaal rechtdoor en nog bochten of bogen , plaats de bovenste of hoge kant naar boven aan het bed geven de meeste steun .
Specifieke Bed Slat Maten

de verschillende grootte van uw matras en bedframe vereist uw lamellen verschillende lengtes zijn.

Een tweeling bed , de kleinste , meet 38 centimeter over . Waardoor ongeveer 1/2 inch aan elke zijde van de lamel zodat het past in het frame , in tegenstelling tot zijn bovenop , snijden de lamellen 37 cm . Het kan nodig zijn om hen in een inch in plaats van 1 /2 inch , wat resulteert in een 35 - inch lat . Een full size bed is 53 centimeter breed , wat resulteert in ofwel 52 of 51 - inch platen . Voor een queen bed , snijd de lamellen tot 58 of 59 inch, en voor een koning , moet de latten zijn 74 of 75 inch.

Hoe Bed Mortise Scharnieren Reparatie

Mortise scharnieren hebben twee kleppen bevestigd aan een centrale as . Fabrikanten en ontwerpers vaak gebruik van de scharnieren van Murphy bedden en andere vormen van bed omdat het een meer decoratieve uitstraling dan een eenvoudige scharnier . Brede openingen aan beide flap zijn precies de juiste grootte voor verschillende schroef breedtes en hoofd maten , terwijl de centrale as is voorzien van

Meer dan ooit