Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bedden >> Content

Hoe maak je een PVC Canopy Frame voor een full-sized bed Build

De pure gaas stof over een hemelbed biedt een grillige gevoel aan elke slaapkamer . Of je maakt een luifel voor uw kleine prinses of de vloeiende stof rond het bed gewoon je aanspreekt , PVC pijp is gewoon het materiaal om te gebruiken . U kunt bouwen een PVC luifel frame voor een full - size bed in de loop van een middag . Alles wat je nodig hebt is een ijzerzaag en een paar banden met de leidingen te beveiligen . Wat je nodig hebt
Meetlint
Hacksaw
3/4-inch PVC pijp , 120 cm lang , 8 stuks
24 -inch - lange plastic kabelbinders
Drieweg PVC hoek connectoren, 4
Twee-weg PVC aansluitingen , 4
Drieweg PVC T - aansluitingen , 2
Laddertjes
Toon meer instructies
1

Meet de lengte en breedte van uw bed . Een standaard full-sized bed meet 75 -by - 54 centimeter . Kopen van 2

Snij twee van de PVC buizen in vier 27 - inch stukken en vier 12 - inch stukken met de ijzerzaag . Plaats de buis in een verstekbak om u te helpen een gladde , rechte snede .
3

Stand van de vier 75 -inch PVC buizen verticaal tegen de full-sized frame van berichten. Zet de buizen met de plastic kabelbinders . Gebruik twee banden per bericht .
4

Plaats een drieweg- PVC hoek connector aan de bovenkant van de vier verticale PVC-buizen . Steek het einde van elk van de 12 - inch PVC stukken in de connectoren .
5

Plaats een tweezijdig PVC connector op de uiteinden van elk van de 12 - inch stukken . Plaats een 27 -inch stuk pijp in de connector en de drie-weg T - connector aan het andere uiteinde . Plaats de andere twee 27 - inch stukken naar de andere kant van het T - connectoren en sluit ze aan de twee richtingen connectoren aan de kleinere 12 - inch stukken PVC . Hiermee zijn de zijden van de rechthoek , met licht gebogen stukken op de hoeken .
6

Snijd de resterende PVC buis in drie 54 - inch stukken . Sla de overgebleven stukken voor toekomstige projecten of verwijderen .
7

Plaats twee van de leidingen in de uiteinden van de drie-weg aansluitingen die u eerder in de toppen van de verticale leidingen aangesloten op de bedposts om ingevoegde maken de uiteinden van de rechthoek . Plaats de derde 54 -inch stuk pijp in de T - connectors in het midden van elke zijde van de luifel zijkanten ondersteunen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/beds/1002129418.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.