Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> bedden >>

Wat Dikte Multiplex moet u gebruiken voor onder een bed Matras

? Matrassen worden meestal verkocht met een boxspring , die speciaal zijn ontworpen om stevigheid toe te voegen aan de matras . In sommige gevallen kunnen mensen vinden steun ontoereikend voor hun behoeften en kunnen overwegen om triplex , die bestaat uit verschillende lagen aan elkaar gelijmde hout , meer stevigheid te bieden aan een bed . Het toevoegen van een blad van triplex aan een oude , versleten matras is ook een alternatief voor het kopen van een nieuwe matras in te stellen . Multiplex Metingen

De dikte eisen voor triplex zijn afhankelijk van het type matras . Multiplex dunner dan 3/4 inch niet worden gebruikt , omdat het niet sterk genoeg om het gewicht van een matras en een persoon liggen kan vasthouden . De triplex precies 3/4 inch dik , maar idealiter moet dikker zijn . Het gewicht van de matras en de statuur van de gebruiker moet worden overwogen bij de beslissing van de dikte van de multiplex .
Voordelen van Multiplex

Multiplex is een kosten - efficiënte en gemakkelijke manier om stevigheid toe te voegen aan een versleten matras . Het grootste voordeel is dat het verlengt de levensduur van de matras , waardoor de noodzaak om geld te besteden aan een nieuwe matras toestel te voorkomen . Multiplex is eenvoudig te installeren en vereist weinig tot geen hulp ; gewoon wat hout metingen gedaan moeten worden .
Nadelen van Multiplex

In de meeste gevallen zal multiplex niet toestaan ​​dat de matras goed te ademen , waardoor het in te houden vocht en zelfs schimmel . Hoewel het waar is dat multiplex is een makkelijke oplossing om een ​​zacht matras probleem, zal het ertoe leiden dat de matras naar beneden sneller slijten , omdat de houtsplinters zal blijven haken en ontrafelen de matrastijk . Multiplex kan ook niet zorgen voor de adequate en correcte ondersteuning die een nieuwe matras biedt .
Overwegingen

Voor het leggen van een stuk triplex onder uw matras , lees uw matras garantie, als het gebruik van multiplex kan het ongeldig maken . De garantiekaart moeten specifieke richtlijnen en informatie over de garantie hebben . Voor het grootste deel , garanties zijn eenvoudig en aangeven dat het veranderen van het oorspronkelijke ontwerp van het bed zal resulteren in de fabriek garantie zijn ongeldig .

Hoe te Stapelbed Ladder Haken Zorg

Het bovenste gedeelte van een stapelbed is nutteloos, tenzij uw kind een ladder om toegang te krijgen. Of je hebt pakte een ladderless stapelbed op een werf verkoop of de bestaande ladder kapot is , is het niet moeilijk om een ​​nieuwe ladder te maken van 2-bij - 4s en wat hout schroeven . Er zijn een paar manieren waarop u kunt ladder haken leveren aan het stapelbed ladder te voltooien , met een

Meer dan ooit