Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Hoe maak je een Shaker - stijl Hoofdbord Zorg

Shakers zijn een religieuze groep die een aparte stijl van timmerwerk heeft . Shakers geloven in minimalisme en af te zien van de sierlijke vindt u in andere stijlen van meubels ; ze streven naar eenvoudige schoonheid plaats . Shaker - stijl meubels is verkrijgbaar bij meubelzaken , maar ondanks de eenvoudige constructie , het kost vaak veel. De oplossing voor het verkrijgen van een shaker - stijl hoofdeinde dat goedkoop is om je eigen te maken. Zelfs zonder veel timmerwerk ervaring , kunt u uw eigen shaker - stijl hoofdeinde maken in een weekend . Wat je nodig hebt
1 stuk triplex , 56 -by - 14 -voor- 1 1/4-inch
Medium - schuurpapier Pagina 2 houten palen , 32 1/2-by-2-by - 2 - inch
Router
Verf
Stain
Paintbrush
houtlijm
Metalen bedframe
Pen
Boor
Boor , 1/2-inch
Bouten, 4 -inch
Moeren
Wasmachines
Matras
Boxspring
Toon meer instructies
1

Knip een stuk van 56 - door - 14 -voor- 1 1/4-inch stuk triplex . Schuur de snijkanten met behulp van het midden- schuurpapier . Kopen van 2

Snijd een 14 -by - 1 1/4-inch groef in de zijkant van een 32 1/2-by-2-by-2 - inch bericht met behulp van een router . Maak de groef 1 -inch diep. Centreer de groef aan de zijkant van de paal 2 cm onder de bovenkant van de paal. De bovenrand is het einde van de post die u wilt op.
3

Herhaal stap 3 voor de tweede keer op een tweede 32 1/2-by-2-by-2-inch bericht . Maak de groef dezelfde grootte en diepte als de groef op de eerste post .
4

verf of beits de twee posten en de multiplex plaat op de gewenste kleur. Gebruik twee lagen indien nodig. Laat de stukken nacht drogen .
5

Vul de twee routered groeven met houtlijm . Plaats de multiplex plaat in de groeven van de twee palen en duw de posten samen om de multiplex te beveiligen . Veeg houtlijm die perst uit de groeven .

Houd 6 het hoofdeinde omhoog. Plaats een standaard metalen bedframe tegen het hoofdeinde . Plaats de palen tegen de metalen bedframe connectoren. Gebruik een pen om de schroef gaten in de metalen bedframe te markeren op het hout bedposts . Indien nodig , iemand helpen met deze stap .
7

Boor een 1/2-inch gat door het bedpost waar je de gaten in de voorafgaande stap gemarkeerd . Houd het hoofdeinde terug naar het bedframe en lijn de boorgaten met de gaten in het bedframe . Plaats een 4 - inch bouten door elk van de gaten . Plaats een ring en moer op het uiteinde van de bouten en draai de moer met een sleutel .
8

Stel uw matras en boxspring op het bed frame.

acryl & Metalen bedbodems

hoofdborden zijn decoratieve onderdelen van een bed die hechten aan het hoofd van een bed of rails. Vele stijlen zijn voorzien van bed hoofdeinden , maar niet treeplanken , die zijn bevestigd aan de voet van het bed . Metalen achterwanden afgewerkt met acrylverf of achterwanden van metaal en acryl zijn lichtgewicht en gemakkelijk te verzorgen . Acryl - afgewerkte metalen hoofdborden zijn verkrijgb

Meer dan ooit