Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Hoe maak je een Wall Bed Cabinet Build

De wand bed is de ruimtebesparende oplossing voor kleine ruimtes en kamers die dubbel - plicht moet dienen , zoals voor een kantoor aan huis of speelkamer . Dit type bed plooien vaak weg in een gat in de wand , maar het kan ook plooi in een kast . Met behulp van een kabinet vermindert de hoeveelheid sloop werk voor de baan , op hetzelfde moment waardoor het risico van het doorsnijden van elektrische draden of afvoerbuizen verborgen in de muur. Montage boekenplanken de wand aan weerszijden van het bed kast geeft de kast ingebouwde uiterlijk. Wat je nodig hebt
Muur ombouwkit
Meetlint
cirkelzaag
1 -inch MDF
2 -inch houtschroeven
Boormachine
1/2-inch MDF
1 -by - 12 - inch hout
Potlood Stud finder Goedkope 3 -inch houtschroeven Goedkope 4 -inch houtschroeven
Peel - en - stok hout fineer < br > 6 -inch vleugel scharnieren
kabinet deurknoppen of handgrepen
Toon meer instructies
1

Bepaal de beste locatie in de ruimte voor uw muur bed , waarbij u niet te gebruik maken van een muur met ramen. Idealiter zou het kabinet te centreren op zoveel muur studs mogelijk en elke kant moet midden op een stud . Kopen van 2

Bouw een muur bedstee voor de matras als de muur ombouwkit dit niet bevatten . Snijd vier stukken van 1 - inch MDF-plaat : twee stukken voor de breedte -by - diepte meting van uw matras , en twee stukken voor de matras meting lengte -by - diepte . Schroef deze stukken samen met 2 - inch hout schroeven om een ​​rechthoek te vormen , dan hebben betrekking op een geheel zijden een vel gesneden uit 1/2-inch MDF . De matras moet goed passen aan alle kanten binnen het vak .

Meet 3 van de lengte en breedte van het vak matras , voeg dan 1-1/4 inch tot elke meting .
Goedkope 4

Snij twee stukken van 1 bij 12 - inch hout voor de lengte van het vat matras en twee stukken van 1 per 12 hout voor de breedte van de box matras .
5

Lijm de vier 1 -by - 12 - inch stukken op de hoeken om een ​​open rechthoek vormen , bevestig vervolgens met drie 2 -inch hout schroeven op elke hoek .
6

Houd de kast structuur op zijn plaats tegen de muur in de gewenste locatie , dan lichtjes teken de omtrek op de muur en de vloer met een potlood . Zet de kast opzij .
7

Knip de plint die in het gebied voor de kast ligt . Markeer de locatie van de noppen in de muur , met een stud finder om elke balk te vinden . Gebruik ook de stud finder om de vloerbalken te lokaliseren door de vloer .
8

Houd de kast weer op zijn plaats te zetten aan de muur met 3 - inch hout schroeven , afstand 6 centimeter uit elkaar , gedreven door de kabinet zijkanten en in de studs ; Gebruik de markeringen op de muur om de studs te vinden. Schroeven in een hoek zodat de schroeven gaan door de 1 per 12 platen en in de noppen achter de muur .

CV invoegen 9 schroeven door de bodem van de kast in de vloerbalken anker de kast aan de vloer . Gebruik 4 inch schroeven , indien gewenst, om de stabiliteit te verhogen .
10

Houd het kader bed boven in de kast en bevestig met de wand bed bevestigingsmiddelen. Uw hardware kit bevat waarschijnlijk een piano scharnier of andere grote scharnier ; een zijde van het scharnier is gemonteerd op de vloer en de andere zijde zwellend hoofdeinde . Andere hardware stukken waarschijnlijk ook sloten die het bed houden in de rechtopstaande positie , meestal verbonden aan de zijkanten of de voet van het bed .
11

Knip twee stukken 1/2-inch MDF om de kast te vormen deuren . Elke deur moet gelijk zijn aan de hoogte van de structuur en de helft van de breedte van de constructie , minus 1/4-inch zodat de deuren hebben ruimte om zwaaien open en dicht .
12

Bedek de deuren met hout fineer aan het kabinet de blik van dure hout geven . Aankoop schil - en - stok fineer en glad ze op het oppervlak te beginnen bij een hoek en werken in de richting van de tegenovergestelde diagonale hoek.
13

Monteer de deuren aan de voorkant van de kast , met het bed verscholen weg , met behulp van 6-inch vleugel scharnieren . Gebruik 3 scharnieren , verspreid elkaar , met de andere kant van het scharnier bevestigd aan de zijkant van de kast . Voeg uw keus van knoppen om de kastdeuren , indien gewenst.

DIY Lage Loft Bedden voor kinderen

Ontwerp een laag hoogslaper aan uw kind en de beschikbare ruimte passen . Of u nu kiest voor het model van uw ontwerp na iets wat je hebt gezien in een meubelzaak , werken met een blauwdruk of ontwerp uw eigen , mogelijkheden bestaan ​​om elke kamer past . Pas het bed tot een hoogte van uw kind is comfortabel met . Laag hoogslapers zorgen voor voldoende ruimte onder het bed voor een speeltuin . Be

Meer dan ooit