Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Hoe maak je een bed Nook in een muur

nissen in de muur van een kamer blijken vaak een belemmering bij het inrichten bed meubels , maar het bouwen van een bed hoekje in de muur is ontworpen om ruimte , het vrijmaken van de grond voor activiteiten of meubels . In veel kamers , kasten uitsteken uit de muur en laat een uitsparing die ideaal is voor een bed hoekje . Een frame is gebouwd tussen de twee muren om een ​​matras te ondersteunen en trim opties helpen om een ​​ingebouwde look te bereiken . Dormer ruimtes ook goed werken voor de bouw van bed hoekjes . Afhankelijk van de grootte van de alkoof , kan de ruimte geschikt voor een twin of full-size bed . Wat je
Flat bar nodig
Meetlint
Krijt
Razor mes
2 - door - 4 - inch hout
Verstekzaag
houtlijm
3 - inch houtschroeven
boormachine
Stud finder
2 -voor- 6 - inch platen
3/4-inch multiplex
Wandplaaten die
1/2-inch multiplex
Moulding
Toon meer instructies
1

Verwijder eventuele plint of kwart - ronde afwerking van de nis met een kleine platte bar . kopen van 2

Meet de matras worden gebruikt en meten diepte en breedte van de ruimte tussen de wanden . Als de matras is smaller dan de diepte van de nis , van plan om het bed in licht , het creëren van een inzet lip .
3

Mark een lijn op de vloer voor de voorkant van de matras , met behulp van een krijtje . Als de kamer is voorzien van vloerbedekking , knip het tapijt met een scheermes aan de ondervloer te onthullen . Mark de matras gebied op de ondervloer .
4

Snijd zes stukken van 2 - door - 4 - inch hout om de meting tussen de twee muren passen . Dit zijn de horizontale steun platen voor het bedframe .
5

Stapel twee stukken met brede kanten op elkaar , gelden houtlijm en laten drogen volgens het etiket van het product . Schroef de stukken samen met 3 - inch hout schroeven; Gebruik twee schroeven aan elk uiteinde en gebruiken extra sets van twee schroeven deling 6 centimeter uit elkaar over de lengte van het bord. Herhaal dit nog een keer om een ​​tweede afgewerkte stuk te maken ; gereserveerd
6

Schroef twee van de platen in de vloer met 3 - inch hout schroeven . ; gebruik maken van een stud finder om de vloerbalken te lokaliseren om ervoor te zorgen het bord is goed verankerd . Een bord konten tegen de muur en de voorkant van de tweede plaat lijn staat met de krijtlijn op de grond .
7

Bepaal de gewenste hoogte van de bovenkant van de matras , gebruik dan de matras dikte noodzakelijke lengte berekenen de 16 verticale steunen . Als de gewenste afwerking hoogte van het matras is 24 centimeter en de matras is 4 centimeter dik , moet het bedframe goed voor 20 centimeter hoogte . Het bedframe gebruikt een totaal van drie 2 - door - 4 horizontale steunplaten die een feitelijke dikte van 1 ½ cm elk . Trek een totaal van 4 ½ duim van de 20 - inch hoogte moest 15 ½ inch voor elk van de 16 verticale steunen krijgen .
8

Cut 16 verticale steunen van 2 - door - 4 hout , met de berekeningen voor de gewenste bed hoogte . Snijd de planken met een verstekzaag om een ​​schone , rechte snede te bereiken door elk bord .
9

Stapel twee verticale steunen met brede kanten op elkaar , gelden houtlijm en laten drogen volgens het etiket van het product . Schroef de stukken samen met 3 - inch hout schroeven; Gebruik twee schroeven aan de bovenkant , twee in het midden en twee aan de onderzijde . Herhaal dit met de resterende verticale steunen totdat je acht afgewerkte stukken
10

Schroef de verticale steunen van de horizontale steun platen op de vloer geïnstalleerd . ; ene ondersteunende uiteinden tegen de muur aan elk uiteinde van de horizontale plaat en de andere twee zijn gelijkmatig verdeeld tussen de uiteinden . Elk van de horizontale platen vereist totaal vier verticale steunen . Breng de schroeven onder een hoek om een ​​goede greep te waarborgen ; je kunt ervoor kiezen om piloot gaten voorboren en gebruiken 3 -inch zelftappende schroeven
11

Leg de resterende twee horizontale steun platen bovenop de verticale steunen . ; Dit zijn dubbele - gestapelde 2 - door - 4s vernietiging stap 5 . Breng houtlijm de verticale steunen desgewenst en schroef de steunplaat aan de verticale steunen met 3 - inch houtschroeven geplaatst onder een hoek .

12

Meet de ruimte tussen de voor-en achterkant ondersteunende structuren en snijd twee stukken van 2 - door - 4 hout om deze lengte .
13

Schroef deze stukken op zijn plaats met 3 - inch hout schroeven aan de hoofd-en voeteneinde van het bed te klampen einde maken aan de matras tegemoet . Het einde klampen zijn geïnstalleerd met brede kanten op in en de bovenkant van de schoenplaten gelijk met de bovenkant van de ondersteunende structuren .
14

Voer een elektronische stud finder langs elke muur op de bouten vinden, dan verankeren het einde klampen aan de muur door de studs .
15

Meet de breedte en de diepte van de afgewerkte bedframe en snijd matrassen aan het frame passen . Knip een 3/4-inch stuk triplex om de hele oppervlakte kader bestrijken of knip meerdere 2-bij - 6 - inch platen, om de diepte meten en ruimte ze 1/2-inch elkaar beneden het bedframe . Vastschroeven met 3 - inch hout schroeven in de hoek van elke 2-bij - 6 of verdeeld 6 centimeter uit elkaar op triplex .
16

Meet de voorkant van de afgewerkte bedframe , dek met uw keuze van wandplaat bekledingen , zoals gipsplaat of multiplex bedekt met houtfineer , lambrisering of beadboard . Desgewenst installeren lades of kasten deuren voor extra opslag in de drie open ruimtes tussen verticale steunen . Verf deze afwerkingen elke kleur naar de rest van de kamer te passen .
17

In het ingebouwde effect met een proscenium - arch - stijl kader geïnstalleerd boven het bed , met behulp van een stuk van 1/2 - inch multiplex snit met uw keuze van het ontwerp , zoals een tent - vormig frame of gebogen design. Schroef 2 - door - 4 in het plafond balken en schroef twee korte stukken in de noppen aan de bovenkant van de muur - deze stukken moet korter zijn dan de boog stuk zijn. Schroef de multiplex boog in de 2 -voor- 4s met 3 - inch hout schroeven voor een stevige bevestiging. Verf de multiplex en eindig met kroonlijsten, indien gewenst.
18

Zet de matras in plaats op de top van de multiplex of 2-bij - 6 matras ondersteunt . Een boxspring is niet nodig voor deze structuur .

Hoofdeinden die hechten aan Standard Metal Frames

Wanneer u niet de ruimte of budget voor een bed bestaande uit hoofdeinde , treeplank en rails hebben , overweeg dan het aanbrengen van een hoofdeinde om uw metalen bedframe . Een bed met een hoofdeinde lijkt meer afgewerkt dan alleen een matras en frame , en het was iets om tegenaan te leunen terwijl u leest of televisie kijken in bed geeft. Hoofdeinden die hechten aan metalen bed frames komen in

Meer dan ooit