Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> slaapkamer Meubels >> Content

Hoe maak je een metalen bed Verf

Metalen bedden zijn nog altijd in stijl, en je kunt ze vaak bij tweedehands winkels en garage verkoop voor een prikkie . Je kan zelfs een oude metalen bedframe wegkwijnen in de garage . Salvage en transformeren metalen bedden met een beetje schuren en een nieuwe verflaag . Je kunt ook nieuwe metalen bed om snel uw bestaande slaapkamer decor.Things je nodig hebt
oude lakens of drop doek
Verfschraper
staalborstel of Fine staalwol
Rags < br > Primer ( voor metalen ) op Twitter Spray paint ( voor metalen ) op Afbijtmiddel ( optioneel )
Clear Coat ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Demonteer uw metalen bed , en het buiten nemen . Werk altijd buiten of in een goed geventileerde ruimte . U zult het schuren van metaal en het werken met verf , zodat u veel luchtstroom nodig . Kopen van 2

Plaats de metalen bed delen op oude platen of druppel doeken om het oppervlak eronder te beschermen tegen oude verf en metaalstof en oppervlakken te beschermen tegen de verf.

Verwijder 3 of schuren oude verf . Als uw metalen bed heeft oude afgebladderde verf , gebruik dan een verf schraper en staalborstel om het te verwijderen . Anders, gebruik dan een verf stripper gemaakt voor metaal. Gebruik fijn staalwol om het metaal prep voor nieuwe verf , en veeg de onderdelen af met een doek om stof te verwijderen .
4

Breng primer , die wordt geleverd in vloeibare vorm of in een spuitbus. Spray primer is gemakkelijker en sneller aan te brengen . Breng primer aan een zijde van de metalen bed en laten harden volgens de instructies van de fabrikant . Flip de onderdelen over, en verf de andere kant . Prime het gehele oppervlak te helpen de uiteindelijke verf hechten.
5

Schilder de metalen bed . Gebruik een verf Bij metaaloppervlakken en toegepast volgens de aanwijzingen van de fabrikant . Breng dunne , gelijkmatige lagen 8-10 centimeter afstand . Solliciteer naar een kant , dan de andere , net zoals je deed met de primer . Volgen met een blanke lak , indien gewenst , voor extra bescherming tegen verf chippen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1002129117.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.