Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> slaapkamer Meubels >> Content

Teen Girl Slaapkamer Ideeën voor Meubelen

Als een meisje een tiener , haar smaak te veranderen . Het is logisch dat ze een slaapkamer die die verandering weerspiegelt zou willen. Het is belangrijk dat haar individualiteit weerspiegelt in haar kamer , maar de kamer moet functioneel zijn . Kies slaapkamer meubilair een tienermeisje zorgvuldig om ruimte te benutten en het maximaliseren van opslag. Bean Bag Chair

Een bean bag stoel is een verplaatsbaar meubel dat extra zitplaatsen biedt voor vrienden een tiener meisje zonder veel ruimte . Bean bag stoelen zijn gemaakt in veel verschillende materialen , vormen en maten te passen bij elke tiener meisje kamer stijl en ruimte. Suède , fluweel, corduroy , en bont zijn slechts enkele van de vele materialen waaruit bean bag stoelen zijn gemaakt . De stoelen zijn meestal gevuld met traditionele kralen of schuim. Extra grote zitzak kan dienen als een bank , die plaats biedt aan meerdere personen.
Opslag Bed

Een opslag bed creëert extra opslagruimte . In plaats van een typische bedframe die ongebruikte ruimte verlaat onder de matras , heeft een opslag bed rekken of laden die uit het gezicht van onder de matras . Een hoogslaper is een uitgebreidere opslag bed , want het is meerdere meubelstukken in een. Het is als een stapelbed , maar in plaats van een onderste bed is er vaak een bureau en boekenplanken eronder. Een hoogslaper is vooral handig in een slaapkamer waar de ruimte is op een premie .
Desk

Een bureau is een belangrijk stuk van het meubilair in elke tiener meisje slaapkamer . Het is opgedragen huiswerk gebied waar ze kunnen houden haar computer en schoolbenodigdheden , en uiteindelijk beter georganiseerd te blijven . Haar bureau kan zo basic als een tafel , een paar opberglades en een stoel , of zo uitgebreid als een bureau met kasten van vloer tot plafond en meerdere werkgebieden. Ongeacht uw budget en ruimte beperkingen , wees creatief en je kunt elk bureau functioneel en stijlvol.
Vanity

Een ijdelheid ruimte is een must-have in de meeste tiener meisje slaapkamers , vooral als ze haar eigen badkamer heeft. U kunt de aankoop veel soorten gespiegelde ijdelheden , of u kunt een goedkoop maken door herbestemming een tafel of bureau en het toevoegen van een spiegel , goede verlichting , en een kruk of stoel . Storage is essentieel voor elke ijdelheid , omdat make-up en haarproducten ophopen . Zorg voor laden of geëtiketteerd manden om rommel bevatten .


From:http://tuin.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1002129057.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.