Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> slaapkamer Meubels >> Content

Wat is chifferobe

? Er zijn verschillende manieren om het woord " chifferobe , " maar ze verwijzen allemaal naar hetzelfde. De alternatieve spellingen wijzigt de letter in het midden : het kan " chifforobe " of zijn " chiffarobe . " Maar het is gespeld , het woord verwijst naar een eenvoudig stukje slaapkamer meubilair dat is een hybride van twee standaard soorten kleding opbergmeubel . Chiffonier
Een chiffonier is een Frans woord voor commode.

Helft van het woord chifforobe komt van het Franse woord voor een hoge, smalle commode, het woord " chiffonier . " In de moedertaal , betekent dit " voddenraper " of iets van die strekking. Ze worden gebruikt in een verscheidenheid van plaatsen , en zijn perfect voor het plaatsen van opslag in ruimtes waar er niet veel room.The chifforobe neemt deze lang en dun laden vanaf dat specifieke meubel , en hecht ze aan een ander stuk van slaapkamermeubilair .
Wardrobe

een kast of kast is een vrijstaande kast gebruikt om kleding op te hangen . Ze zijn nuttig in ruimtes die niet hebben ingebouwde kasten . Zij minstens zo groot als een broek gevouwen of een shirt is. Er is een brede, open ruimte bedekt door een paar deuren. Binnen een horizontale houten stang hangt het creëren van ruimte voor hangers , vast houden kleren .
Chifforobe

Door het nemen van de laden van een chiffonier , en het te verbinden met de helft van een kast , heb je een chifforobe . Ze hebben meestal een deur garderobeopening enerzijds , en diverse lades anderzijds. Op dezelfde manier , je de helft nemen van het woord " chiffonier " en de helft van het woord " kast " om de juiste spelling van het woord te maken " chifforobe . "

Het grote voordeel is het hebben van twee keer de meubelen in een . Chifforobes kan zijn geconfigureerd zodat de kast aan een zijde van het stuk van het meubilair en de laden op de andere helft of een derde van het stuk, zodat de kast aan de bovenkant en de lades onder beide componenten over de volle breedte van het stuk .
functie

de functie van een dergelijk object is opslag , voornamelijk uit kleding . De kast geeft je een plek om broeken en mooiere shirts te slaan , terwijl je zult moeten laden voor je sokken , ondergoed , hemdjes , of andere kleding en kostbaarheden . Sommige chifforobes zal ook hebben vergrendeling mechanismen waarmee u houden een aantal waardevolle spullen achter slot en grendel .
Geschiedenis

De eerste chifforobe werd geadverteerd in Sears Roebuck catalogus in 1908 . Zij werd vrij algemeen , maar vooral in het Zuiden , omdat hun kleine formaat en handige bergruimte maakte ze ideaal voor kleine en oudere woningen , waarvan vele werden gebouwd zonder kasten. Chifforobes dook in een handvol klassiekers van Zuid- literatuur , waaronder "To Kill a Mockingbird . "


From:http://tuin.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1002129052.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.