Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> slaapkamer Meubels >> Content

Hoe maak je een avondje

Designer night stands kan een fortuin kosten , zelfs als ze klein zijn . Deze nachtkastjes zijn erg handig , maar voor het plaatsen van een boek , een glas water , of uw bril . Als je een stuk van slaapkamermeubilair dat indruk zal maken , zonder een fortuin te besteden , overwegen de bouw van een nachtkastje jezelf van slechts een paar makkelijk te vinden stukken . Zelfs als je kunt veroorloven om het geld te besteden aan een vooraf gemaakte stuk , het bouwen van uw eigen aangepaste meubels zal u toelaten om te uiten wie je are.Things Je
Ondiepe vierkante of rechthoekige houten doos aan een zijde open , Need dergelijke als een oude ei krat of Fine - schuurpapier Goedkope 4 -inch -by - 4 - inch tegels
Tegelsnijder
Potlood All-purpose lijm
Penseel
4 geprefabriceerde tafelpoten
Hot lijmpistool met lijm sticks
Padded klemmen
Toon meer instructies
1

Zorg ervoor dat de houten kist die u gebruikt is schoon en vrij van splinters . Licht zand alle kanten met fijn schuurpapier , indien nodig. Draai de doos , zodat de open kant naar beneden is gericht . Kopen van 2

Leg de 4 - inch -by - 4 - inch tegels over de top (voorheen de bodem ) van de doos . Schik een patroon dat u tevreden bent ; als de tegels zijn verschillend , gebruik dan een tegelsnijder aan de rand tegels passend te maken . Mark de achterkant van elke tegel zodat je nog waar het gaat, verwijder ze dan allemaal .

Spread
3 een dunne laag van all-purpose lijm gelijkmatig over de bovenkant van de doos met een penseel . Wacht ongeveer een minuut tot de lijm op een bit in te stellen . De tegels weer op de bovenkant van de box naar wens ; Laat de lijm drogen 02:58 uur .
4

Tile de zijkanten van de doos , een voor een , op dezelfde manier waarop je de top deed . Vergeet het laat de lijm drogen voordat naar een andere rand . Laat de gehele tafelblad nacht drogen .
5

Draai het blad om zodat de open kant naar boven is gericht . Stel het eerste tafelpoot op zijn plaats , in lijn met de corresponderende hoek . Met behulp van een potlood , teken waar de buitenranden van het been zijn aan de onderzijde van het tafelblad ; Doe hetzelfde voor de andere drie poten .
6

Bevestig alle vier de benen met warme lijm . Gebruik beklede klemmen om de benen plaats te houden gedurende enkele minuten terwijl de lijm droogt , indien nodig. Wacht 2-3 uur voor tot het draaien van de tafel rechts en te plaatsen naast je bed .


From:http://tuin.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1002128913.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.