Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> slaapkamer Meubels >> Content

Rustieke Bed Stijlen in de 18e eeuw Amerika

In de 18e eeuw Lodewijk XIV was erg dol op een verblijf in bed . Hij vaak hof hield in de koninklijke slaapkamer . Het bed van iemand die een meer rustieke lifestyle , was echter niet zo opzichtig of ruim voor die kwestie . Smeedijzeren bed

In de rustieke slaapkamer , insecten en kleine knaagdieren werden aanvaard als een voorkomende plaag tot de 18e eeuw . De smeedijzeren of gietijzeren bed voorzien van een slaapplaats die minder aantrekkelijk voor bedwantsen was vanwege zijn katoenen matras met katoenen hoes ook wel bekend als "tik . " Dit bed frame is geheel uit ijzer gemaakt door een smid .
Hemelbed

Luifels waren het thema in Amerika . Deze bedden werden soms aangeduid als federale - tijdperk bedden met cabriole benen , wat betekent taps . Duidelijk zichtbaar aan de economische status, federaal - tijdperk bedden hebben de neiging om een fijne nerf of gegroefde berichten aan de voet bord , en rechte taps toelopende poten hebben . De meer rustieke bed werd ingesloten door gordijnen die opgehangen aan een koord bevestigd aan het plafond met haken of ringen .
Hemelbed

De gemiddelde 18 - eeuwse Europese huisje bevatte kleine houten bedden niet groter dan de huidige twin -size bed . Het hout was vaak kersen of eiken , had vier palen en een korte hoofdeinde met een groter treeplank . De matras waren over het algemeen gevuld met katoen, wol , paardenhaar of stro , afhankelijk van de economische status van het gezin.


From:http://tuin.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1002128911.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.