Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> slaapkamer Meubels >> Content

Voortbouwend Middeleeuwse Meubelen

Middeleeuwse design en stijl zijn populair bij sommige mensen, maar het vinden van fabrikanten die meubels te bouwen in traditionele manieren kan moeilijk zijn omdat vele middeleeuwse ontwerpen missen het comfort van moderne technieken . Maar de meeste middeleeuwse meubelontwerpen zijn gemakkelijk te recreëren en kan thuis worden gedaan met gangbare materialen indien u wenst om dingen historisch doen . Een van de meest populaire modellen is de middeleeuwse bed.Things je nodig hebt
Bed plannen , niet per se middeleeuwse
Coping zag
scherpe beitel
Potlood 6 -inch -by - 6inch door 8 - voet hout post, 1 Pagina 2 -inch -by - 6 -inch met 8 - voet hout planken , 4
Touw
canvas
46 grommets
1/2-inch vel multiplex in Ruler
Bungee koorden
Toon meer instructies
1

Snij een 8 - voet, 6 -inch -by - 6 -inch stuk hout in vier gelijke delen , twee meter in lengte. Dit zullen de vier hoekpalen van uw bed.
2

Boor een gat van ongeveer 1,5 per 5,5 centimeter in de berichten op drie van de zijkanten , en gebruik een beitel om ze schoon te maken , zodat ze elkaar in het midden . Deze moeten worden geplaatst ongeveer twee centimeter aan beide zijden van de post en ongeveer vier centimeter van de bovenkant .
3

Aan de vierde zijde van elke post , snijd een kleinere rechthoek ongeveer 1,5 bij 2,5 cm , 2 cm van beide kanten en ongeveer 5 1/2 cm vanaf de bovenkant . Het schoonmaken van de gaten met een figuurzaag en trim de posten zoals gespecificeerd door uw plannen .

Construct
4 bedhekken van het bed door trimmen vijf centimeter elk uiteinde van een van de twee van de 2 -voor - 6 - inch platen . Dan op elk van de vier einden , snijd een rechthoek die 1,5 2,5 cm . Deze moeten worden geplaatst ongeveer een en een halve centimeter van elke kant en twee centimeter vanaf het uiteinde met de korte zijde van de rechthoek parallel aan de lange zijde van het bord .

Mode 5 hoofd-en voeteneinde rails van de andere twee 2 - by - 6 - inch boards . Trim 3 cm vanaf elke kant en snijd een tong vorm eind weerszijden van elke rail zodat er een een en een halve inch druppel aan elke kant . De tong moet 2 1/2 cm breed en 7 1 /2 cm lang . De vorm moet een echte tong wijzen te maken , dus niet gesneden in het bestuur om een tong - vormige inkeping maken .
6

Bevel de uiteinden van de tongen en snijd een 0,5 - door - 2 ,5 inch rechthoek in het midden ongeveer 2 1/2 cm van het einde . Aan de ene kant van de rechthoek moet worden gedraaid , zodat het is 3 centimeter lang .
7

Boor gaten langs de rails 6 centimeter uit elkaar . Zij moeten worden gericht op de planken en moet gaan van het nauwe einde van de uitgesneden rechthoeken op elk bord . Maak de gaten zijn groot genoeg om het touw dat u hebt gekozen geschikt .
8

Snijd vier partjes van een halve inch multiplex ongeveer 4 1 /2 cm lang . Aan het brede uiteinde moeten ze ongeveer 2 1/2 inch breed en het dunne uiteinde ongeveer 1 cm breed .
9

Bereid de matras met een zeildoek dat acht centimeter kleiner in breedte en lengte dan dat van uw bed frame. Bevestig grommets zodat ze overeenkomen met de gaten langs je frame. Kies een grote ring om de veters gemakkelijker te maken .
10

de middeleeuwse ontwerp Monteer door het invoegen van de rails in de zijkant berichten en voegt de wiggen door de tong sleuven aan het frame vast te zetten. Maak de doek om de hoeken bed met elastiek en start vetersluiting uw bed , zodat de matras aan de rails is bevestigd. Zodra u klaar bent met vetersluiting , kunt u de elastieken te verwijderen.


From:http://tuin.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1002128874.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.