Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> slaapkamer Meubels >> Content

Hoe te Slaapkamer Meubels monteren

Meubilair zelden wordt verkocht in een massief stuk . Meestal is een samensmelting van verschillende componenten die moeten goed worden samengevoegd hetzij in de fabriek , bij de meubelzaak of thuis . Bedrijven verpakken vaak meubelstukken in een platte doos , omdat het maakt transport en opslag voor hen efficiënter en het is aan de koper om de meubels functioneel te krijgen. Monteren van slaapkamermeubilair vereist een aantal basis gereedschappen en een aandacht voor detail.Things je nodig hebt
inbussleutel
houtlijm
Toon meer instructies
1

Positie alle stukken op de vloer , met gelijke grootte stukken gegroepeerd . Alle schroeven en bevestigingsmaterialen moeten op een locatie. In het midden zitten , zodat u gemakkelijk toegang tot alle stukken en bevestigingen . Kopen van 2

Leg de instructies voor u , zodat u kunt hulp krijgen met de specifieke richtlijnen .
Goedkope 3

Begin met de grotere stukken , omdat je meestal nodig om een kader waarin alles past construeren. Meubels gebouw werkt als een driedimensionale puzzel waar je zorgvuldig moet passen stukken samen te zorgen dat ze bij zouden moeten passen voordat sluiten onderaan de bevestigingen , of het nu een dressoir , een bed of een bijzettafeltje .
4 < p> Sluit stukken samen door ze schuiven in elkaar , het plaatsen van de juiste grootte schroeven en dan het draaien van de bevestigingsbout een kwart draai om ze vast te zetten . U kunt een schroevendraaier voor deze of de meubels set kan worden geleverd met een inbussleutel voor dit doel nodig . Draai de stukken helemaal nog niet in het geval je een fout maakt .
5

Place houtlijm op houten deuvel stukken als die er zijn wanneer ze samen te schuiven die stukjes los en veeg het overtollige met een zachte doek . De set moet ook houtlijm als het nodig is .

Match 6 de instructies met wat je doet om ervoor te zorgen dat fouten werden niet gemaakt . Schroef de scharnieren van alle deuren om ze te bevestigen zodra je zeker weet dat alles netjes is gepositioneerd.
7

Slide in ieder rekken of laden zodra alles is gemonteerd . Er moeten studs ingesteld in het stuk aan de rekken zijn plaats te houden .

Draai
8 beneden alle bevestigingsbouten en schroeven zodra je zeker weet dat het stuk juist gemonteerd is . Als u het bouwen van een bed , draai het frame neer voor het plaatsen van de matras in. Een dressoir zal moeten worden aangescherpt voordat schuiven van de lades in


From:http://tuin.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1002128750.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.