Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> slaapkamer Meubels >> Content

Wat is een queen size bed

Fabrikanten ontwerp bedden in vier fundamentele maten : ? Tweeling, vol , koningin en koning . Verschillen bestaan ​​in de breedte , lengte en dikte binnen elk van deze formaten . Queen size bedden bestaan ​​uit een binnenvering matras , boxspring , metalen frame en soms een hoofdeinde en voeteneinde . Queen size bedden zijn de meest populaire formaat , volgens Matras Insider . Grootte

Standard queen bedden zijn 60 cm breed en 80 cm lang . De stijl matras die u kiest , zoals platte of kussen-top , bepaalt de dikte. Fabrikanten boxspring in verschillende hoogtes te compenseren voor de dikte van de matras . Je moet matrassen en boxsprings te kopen als een set aangezien fabrikanten hen ontworpen om samen te werken . Het plaatsen van een nieuwe matras op een oude boxspring voor de levensduur en het verminderen van uw comfort , volgens de Better Sleep Council.
Matras

Innerspring matrassen met sterke , beter kwaliteit gehard staal opgerold ondersteunen uw gewicht beter , en als gevolg daarvan , de meest comfort. Matrassen gemaakt van goedkope metalen spoelen vaak klonterig krijgen als zij minder steun . Stof bekleed dekt de binnenste veren . Een groot verschil bestaat in kwaliteit tussen de verschillende modellen . Het gebruikte materiaal , en de dikte van de lagen , beïnvloedt je comfortniveau . Een dikke laag van hoogwaardige materialen biedt de meest comfort. Telling en de sterkte van de vezels draad bepaalt de kwaliteit van een stof.
Boxspring

Boxsprings , of stichtingen , zijn houten dozen met zowel flexibele als opgerolde stalen veren . Degenen met meer en dikkere veren steunen de matras beter dan dunne - gauge draad . Echter , soms is er geen verschil in de bouw van dure en budget merk labels.
Bed Frame

Queen bedden hebben een metalen frame met een centrum ondersteuning . Het bed kan breken of buigen als je het op een frame zonder het centrum ondersteuning installeren. U kunt de kans op beschadiging van de vloer door het plaatsen van meubilair schuiven onder de wielen te verminderen .
Hoofdeinde en voeteneinde

hoofdeinden en treeplanken zijn optioneel bij het samenstellen van een queen bed tenzij je kiest voor een hemelbed . Denk aan de kamer inrichting en wandbekleding bij de beslissing of een hoofdeinde of voeteneinde gebruiken . Bijvoorbeeld , als u een antieke cederborst op de bodem van het bed , wil je misschien niet een voet plank .


From:http://tuin.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1002128683.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.