Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> slaapkamer Meubels >> Content

Stapelbed Definitie

Stapelbedden zijn een reeks van twee of drie bedden die verticaal worden gestapeld om ruimte te besparen . Het gebruik van stapelbedden kunt u passen meerdere bedden in een kleine slaapkamer met behoud van ruimte voor andere meubels . Verschillende componenten bestaat een stapelbed set .
Soorten

stapelbedden worden meestal verkocht in sets van twee bedden , maar er zijn gevallen waarin trio stapelbedden kunnen worden gekocht . Stapelbedden worden verkocht in twee maten en hele maten . De keuze op sommige ontwerpen zijn ook beschikbaar voor een full size matras op de bodem samen met een twin-size matras op de top . Full size bedden zijn een goede keuze voor grotere kinderen of tieners als de ruimte het toelaat .
Ondersteuning

meeste stapelbedden gebruiken wat wordt genoemd een " bunkie boord . " Deze planken liggen rond de rand van het stapelbed frame en helpen neem steun uit het stapelbed frame. De bunkie boord is een dunne en toch duurzaam plat stuk hout , dat is een vervanging voor een boxspring of latten . Stapelbedden zijn gemaakt van een houten of metalen frame type , variërend in kwaliteit afhankelijk van de gebruikte materialen. Ingebouwde lamellen komen vaker voor op metalen frame stapelbedden , waardoor een bunkie bord overbodig .
Space Savers

De stapelbedden zijn ruimte spaarders voor de meeste gezinnen met strakke woonruimte. Een bijkomend voordeel van een stapelbed is de mogelijkheid om de twee kooien scheiden in hun eigen vrijstaand bed frame , wat handig is in het geval u verhuizen naar een groter huis en de kinderen niet langer een kamer te delen . Stapelbedden bieden ook tal van onder opslag . Sommige stapelbed frames hebben opbergvakken of feitelijke laden dat het frame esthetisch vullen .
Veiligheid

Veel voordelen bestaan ​​met een stapelbed, maar tegelijkertijd is er een bezorgdheid over de veiligheid en kinderen klimmen op en neer de ladder. Een vlakke solide basis voor een stapelbed ladder is essentieel. Stapelbedden komen ook uitgerust met leuningen rond de omtrek van het bed die voorkomen dat mensen uit het bed . Een stationaire stapelbed ladder wordt aanbevolen voor kopers die bezorgd zijn over de stabiliteit van de ladder zijn .


From:http://tuin.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1002128651.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.