Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> slaapkamer Meubels >> Content

Remedie om kleren te maken in de lade goed ruiken

Wanneer je je kleren trekken uit de lade , het laatste wat je wilt is voor hen te ruiken muf. Het maken van kleding opgeslagen in laden ruiken beter is niet moeilijk. Wat je nodig hebt om te beslissen , is echter die bepaalde geur het beste past bij uw stijl , zodat u weet wat te doen om uw lade om de geur te verbeteren. Cedar Meubilair

Cedar meubels natuurlijk draagt ​​het bosachtige geur van cederhout in het hout . Kleren in ceder meubels gehouden zal komen ruiken flauw van cederhout , dat is een geur vaak gezien als een mannelijke geur , dus ongeacht of je de geur van cederhout is aan persoonlijke voorkeur . Als u genieten van de geur , maar hebben geen echte ceder meubels , kunt u de aanschaf ceder lade voeringen of ceder chips in de lades te zetten om hetzelfde effect te bereiken .
Droger Sheets
< br >

Tuck enkele droger vellen in de laden dat u uw kleding op te slaan inch Typisch, mensen die gebruik maken geurende wasverzachter vellen merken dat de geur verdwijnt op het moment dat ze de kleren aan. Echter, door het steken van een paar van de vellen in de lade , de geur zal veel langer duren. Gebruik dezelfde soort platen dat u in de droger te gebruiken , zodat je niet stapelen conflicterende geuren op je kleren .
Potpourri

Potpourri van elk type in een lade maakt de kleding te nemen op een aantal van de geur . Losse potpourri besprenkeld in een lade maakt de kleren ruiken goed, maar misschien verstrikt raken of vast te zitten in de kleding zoals truien . Gebruik in plaats daarvan een potpourri tas of zet wat losse potpourri in een kleine tas gemaakt van katoen of andere natuurlijke vezel doekje dat de potpourri bevat terwijl het laten van de geur uit .
Baking Soda

Baking soda werkt erg goed om geuren te neutraliseren . Veel mensen zijn gevoelig voor kunstmatige geuren en parfums in wasmiddelen die maken kleren ruiken. Een zuiveringszout container in een dressoir helpt geuren absorberen en maak alle kleren ruiken schoon , die helpt neutraliseren overdreven kunstmatige en sterke geuren die kunnen vastklampen aan de kleding van witwassen en ook voorkomt dat de laden vanaf ruiken muf of oud . Iedere andere onaangename geuren veroorzaakt door oude meubels of laden die eerder hebben gehad bronnen van slechte geuren opgeslagen in hen moet uiteindelijk worden geneutraliseerd door de baking soda .


From:http://tuin.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1002031623.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.