Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> Windows >>

Window Film Tools

Glasfolie kan u voorzien van extra privacy en , tot op zekere hoogte , de veiligheid en bescherming tegen de zon. U kunt glasfolie installeren op uw eigen , op voorwaarde dat je de juiste tools te gebruiken . Met behulp van het juiste gereedschap zal ervoor zorgen dat uw installatie gaat soepel en zonder een hapering . Misschien heeft u een aantal van de gereedschappen in huis hebben ; U kunt echter ook glasfolie installatie gereedschappen kopen bij de meeste bouwmarkten .
Meetlint Verlanglijstje Gebruik een meetlint om uw ramen te meten.

Meten is cruciaal bij het ​​installeren van glasfolie . Vaak komt het glasfolie in rollen die niet de exacte meting van uw ramen . Bovendien kan vreemd gevormde vensters , zoals ronde ramen , gebogen ramen of palladium ramen , zaagsneden eisen voldoen aan de vorm van de ramen . Met behulp van een meetlint zal ervoor zorgen dat u de juiste metingen.
Templates
Met ambachtelijke papier om sjablonen te maken.

Gebruik sjablonen om vreemd gevormde ramen traceren . Bevestig de templates om het venster met plakband , zodat u de vorm kunt traceren . U kunt de krant, ambachtelijke papier , Manila papier of inpakpapier gebruiken als sjablonen . Zodra u knippen uw sjablonen , gebruik ze als uw gids bij het maken van bezuinigingen op de feitelijke glasfolie .
Utility Knife Verlanglijstje Gebruik een scherp mes om uw glasfolies snijden .

gebruik een scherp mes om de raamfolie snijden. Een mes zal u laten knippen gladde , rechte randen . Gebruik een gids , zoals een straight heerser om u te helpen de lange , rechte sneden .
Nevelfles
Gebruik een spuitfles aan de oplossing toe te passen .

Gebruik een applicatie -oplossing te installeren glasfolie . Een spray fles is handig in het aanbrengen van de oplossing op het oppervlak van uw ramen . Een spray fles geeft de juiste hoeveelheid oplossing zonder dat al te veel druipen op het raam . Zien dat de ramen zijn stofvrij en schoon , zodat de toepassing oplossing enig vuil of bewolkt strepen niet zal verlaten .
Squeegee
Gebruik een rakel om luchtbellen die kan ontstaan ​​te verwijderen .

gebruik een rakel de raamfolie aanbrengen op het vensterglas . De trekker zal de overtollige oplossing en luchtbellen te verwijderen .
Edging Tool of Ruler
Een rand heerser is uw gids bij het maken van rechte zaagsneden .

Een rand gereedschap of heerser zal de randen af te vlakken van de glasfolie . De tool is ook handig als een gids in het snijden van de overtollige glasfolie .
Pluisvrije doek of spons Verlanglijstje Gebruik een spons om het overtollige oplossing te verwijderen .

Een niet-pluizende doek of spons kunnen vlekken en overtollige oplossingen te verwijderen op de top van de glasfolie om een ​​schone afgewerkte look zorgen .
diverse gereedschappen
Een creditcard is handig in het verwijderen van kleine belletjes .

schraperbladen helpen om af te schrapen elke ruwe of plakkerig punten op het oppervlak van het glas , dat kan leiden tot zeepbellen verschijnen . In sommige gevallen kunt u ook gebruik maken van een creditcard om kleine luchtbelletjes die een trekker niet kunt verwijderen na het aanbrengen van de raamfolie verwijderen.

Gemiddelde kosten van Stucco Window Vervangingen

Vervangen van de bestaande ramen in uw huis zou kunnen leiden tot een lagere energierekening . Oudere ramen niet de juiste afdichtingen , waarmee koele lucht in uw huis tijdens de winter. In de zomer , loop je het risico koude lucht ontsnappen op dezelfde manier . De term stucco vensters verwijst naar het stucwerk dorpels en decoraties rondom het raam. Denk aan de kosten van het vervangen van zow

Meer dan ooit