Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> Windows >>

Hoe samen te Mull Vinyl Vervanging Windows

Mulling twee vensters samen kunnen een huis geven een compleet nieuwe en verbeterde look. Een raamstijl is een structureel element dat grenst raampartijen verdeelt . Grotere ramen algemeen verbetering van het uiterlijk en de kwaliteit van een woning . Mulling is een manier om grotere ramen te krijgen . Bisschopswijn ramen zijn twee kleinere ramen in één , waardoor zowel schoonheid en elegantie . Piekeren deze vensters kan een beetje een uitdaging zijn, en zelfs ervaren huiseigenaren kunnen moeite hebben met dit project hebben .
Wat je
Stanleymes
Mullion strip
Kalefateren
Kalefateren pistool Need < br >
Meetlint
Boor
Twee -inch platte kop schroeven
Instructions
1

Meet de hoogte van de twee ramen die samen zullen worden overwogen . Noteer de meting. Meet dezelfde hoogte en markeer op de raamstijl stuk . Snijd de raamstijl stuk met een scherp mes , zodat het is de exacte hoogte als de twee vensters tegelijk worden overwogen .
2

Breng een strook van kalefateren in alle vier de hoeken van de raamstijl . Voer het kalefateren van de ene naar de andere en herhaal het proces voor elke zijde van de raamstijl stuk .
3

Doe de raamstijl stuk op een van de ramen . Druk naar beneden en houd stevig vast zodat de kalefateren tijd om zich te houden aan het raam. Stel de andere raam in de andere kant van de raamstijl stuk . Houd stevig op zijn plaats , net als het eerste venster , zodat het goed kan hechten aan de raamstijl .
4

Schuif het bovenste sjerp van elk venster en boor drie schroeven gelijkmatig verdeeld in de top balans spoor van elk venster . Steek een platte kop schroef direct in het midden van het frame in de onderste sjerp balans spoor voor beide vensters .
5

Opentrekken de lagere sjerp en boor een platte kop schroef in een hoek in de raamstijl stuk en onder de dorpel in de balans spoor . Herhaal dit proces voor de andere kant .
6

Sluit het draaiend gedeelte en steek een platte kop schroef onder het in het midden van het frame op de balans spoor en ander achter de sjerp halte voor de bovenste sjerp in de balans spoor .
7

Controleer de ramen om te zorgen dat er geen schroeven te bemoeien met de sjerpen . Breeuwen waar de ramen komen boven als er een kloof . Laat de kalefateren tijd om te drogen voordat u het venster .

Hoe gebruik ASTM E1300

De ASTM acroniem beschrijft de American Society for Testing and Materials . Deze organisatie ontwikkelt normen internationaal gebruikt door bedrijven en industrieën om bedrijven te helpen verbeteren van de kwaliteit van hun producten wanneer zij gebruik ASTM-normen . Fabrikanten , ingenieurs en anderen gebruiken normen voor ASTM E1300 te berekenen als het glas wordt gebruikt in specifieke toepassi

Meer dan ooit