Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> Windows >>

Hoe een Off - Track Tilt Window Repair

Tilt ramen maken het schoonmaken eenvoudiger , vooral op de bovenste verdiepingen van uw huis. Helaas zijn deze ramen hebben mechanismen die af en toe pop los ( meestal met een hard geluid ) gooien ze het spoor bijster en het voorkomen van het venster worden geopend . Het zetten van uw tilt venster weer op de rails duurt slechts enkele minuten , maar de procedure vergt nogal wat geduld en oefening .
Wat je
spoor kantelraam
Instructions < br Need Off > 1

Open de veiligheidspal ( sen) op de bovenkant van je raam . Schuif de onderste deelvenster up 2 centimeter . Schuif het behoud van sloten op de bovenrand van het frame van het onderste venster en trek de bovenkant van het venster naar u toe. Houd het raam dicht als het swingt in en naar beneden .
2

Draai de open onderkant raam langzaam en haal hem uit de main frame. Luister voor de twee luid knallend geluid als de borgpennen los komen van de mechanismen die aan beide zijden van het hoofdframe .
3

Inspecteer De borgpennen . Zoek de kleine metalen pennen aan weerszijden van de bodem buitenranden van het frame. Inspecteer deze pinnen op zichtbare schade . Wiebelen elke pin met uw vingers om te controleren op stabiliteit. Noch pin moet bewegen . Vervang dit gedeelte van het venster als er zichtbaar of stabiliteit schade .
4

Zoek de mechanismen binnenkant van het frame . Vind de plastic houders onderaan de veren . De houders moeten ergens rond het niveau van de onderkant van het bovenste venster sectie . Inspecteer de mechanismen op zichtbare schade . Vervang dit gedeelte van het venster als er zichtbare schade of de houders zijn niet in de buurt van het midden van de buitenste frame .
5

Laat het bovenste venster totdat de onderste rand is 2 centimeter van de onderkant van de belangrijkste frame. Verwijder het bovenste venster op dezelfde wijze als de onderste unit verwijderd . Controleer de borgpennen op de bovenste raam en de mechanismen in het hoofdframe . Vervang alle beschadigde delen van het venster als dat nodig is.
6

Vervang het bovenste venster . Houd de raam horizontaal en één kant van het venster en haak de borgpen aan de onderzijde in de ontvanger op het mechanisme . Trek het venster om het mechanisme te verlagen . Manoeuvreren het raam , zodat de tegenovergestelde pin vindt zijn ontvanger. Draai het raam , zodat beide mechanismen zijn zelfs in hun tracks en het raam is vlak. Til de bovenkant van het venster totdat de bovenste houders clip op zijn plaats in de tracks. Til het raam naar de juiste positie .
7

Vervang het onderste venster in het frame met behulp van de dezelfde procedure als u voor het bovenste gedeelte deed . Schuif het onderste venster naar de onderkant van het kozijn . Schakel het raam lock ( s) .

Hoe te Cut Corner Molding rond je Windows

toevoegen hoek gieten bestaande raam bekleding kan een architectonisch element aan raambekleding. Hoeklijst komt in verschillende vormen en maten en in het algemeen vult het gat tussen de hoekige vorm van het venster trim en de muur. Het snijden van de hoek gieten rondom ramen is een uitstekende regenachtige - dag weekend project . Door het volgen van een paar eenvoudige procedures , kunt u stijl

Meer dan ooit