Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> Windows >>

Hoe kan ik Mull Twee Aluminum Windows Samen

?

Vaak ramen zijn samen bisschopswijn om één grotere eenheid te maken . Windows waarde toevoegen en elegantie aan een huis , en grotere ramen kunnen huizen nog mooier te maken . Piekeren twee regelmatige grootte ramen bij elkaar geeft de indruk van een groter venster . Aluminium ramen kunnen net zo gemakkelijk worden samengevoegd als elk ander type venster . Piekeren ramen kan een beetje een uitdaging, maar met de juiste materialen twee ramen kunnen worden overwogen in een veel groter geheel .
Wat je nodig hebt
blikschaar
Stanleymes
Hammer
Tangen
Level
Clamp
Ijzerzaag
Boor
Schroeven
Boormachine
Kalefateren pistool
nietmachine
Staples
Siliconendichtingsmateriaal

Instructions
1

Verwijder de nagelen fin van elk venster door te knippen met een blikschaar en een mes . Knip een hoek tot aan het frame met knipt om het begon en verder naar beneden het raam , het scoren van de flens met een mes . Voer het mes helemaal rond het raam.
2

Buig de flens met een tang als het eenmaal is gescoord en hamer deze ingedrukt totdat het breekt af . Herhaal dit proces voor elke zijde van de flens en verwijder de deurstijl van het tweede venster op exact dezelfde manier .
3

Open de binnenkant hoeken van het venster door te snijden ze met een ijzerzaag . Knip verticaal over de hoek naar beneden groef en snijd horizontaal naar opening voltooien . Snijd alle vier de binnenkant hoeken van het venster .
4

Uitvoeren drie kralen van siliconenkit langs de binnenkant deurstijl van de twee vensters aan elkaar bisschopswijn . Plaats een kraal waar de nagelen fin was gevestigd en de andere twee aan de bovenkant en onderkant van de deurstijl .
5

Schuif de twee vensters samen en controleren om te zien dat ze gelijk . Klem ze samen om ervoor te zorgen dat ze goed zijn vastgedraaid . Staple de staanders bij elkaar. Plaats een nietje 3 cm van elk uiteinde en vervolgens elke 5 centimeter van de gehele deurstijl .
6

Bevestig een Mull plaat aan de buitenzijde van de deurpost waar de twee vensters te voldoen . Boor het in de deurstijl met pan kop schroeven . Verwijder de klem die samen houdt de twee vensters . Controleer het venster waterpas en schietlood . Zorg ervoor dat alles goed is afgesloten en het venster correct functioneert .

Hoe te vervangen Oude Houten Exterieur Louvered Shutters

louvreluiken parallelle latten diagonaal verdeeld in een frame om een barrière die privacy biedt terwijl licht en lucht te filteren door het raam te creëren . Sommige luiken zijn functioneel , terwijl anderen zijn alleen bedoeld voor visuele aantrekkingskracht - ze zijn bevestigd aan het huis , nooit meer te sluiten . Op een gegeven moment moeten alle houten luiken vervangen als ze bezwijken aan d

Meer dan ooit