Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> Windows >>

Hoe houd je Screens vallen uit in Anderson Windows

? < P > Andersen is een van de toonaangevende fabrikanten van ramen , en ze bieden een verscheidenheid aan keuzes om uit te kiezen . Alle Andersen ramen zijn voorzien van een full-size of half -size venster scherm. Dit zijn vaak genoemd horren en zijn zeer geschikt voor het houden van insecten uit het huis . De gaten zijn zo klein dat zelfs de kleinste insecten kunt invoeren , maar de woning kan nog steeds genieten van een heerlijke bries . Het houden van deze schermen uit kan vallen is zo simpel als het installeren van het scherm en te controleren of alles goed is vergrendeld en geïnstalleerd .
Wat je nodig hebt
Insect screen
Insect scherm vergrendelt
Latch tab
Insect screen pull
Instructions
1

Plaats het lipje grendel in de sleuf langs de onderlat van het scherm venster . Verplaats de vergrendeling heen en weer vele malen om ervoor te zorgen dat alles goed werkt . Duw hem naar het midden van het scherm , en laat hem daar voor de installatie .
2

ontgrendelen en het raam volledig open . Schuif het insect scherm door de opening , van het interieur van het huis . Duw het bovenste deel van het insect scherm in het kanaal in het raamkozijn , en trek de hor naar beneden in de onderkant van het frame .
3

Duw de hor hang naar buiten om te beveiligen het insect scherm naar het raam. Verplaats het insect scherm rond door duwen en trekken op het om te controleren of alles veilig is. Inspecteer de klink scherm om te controleren of het correct is geïnstalleerd en is een verblijf op zijn plaats .
4

Run je handen over het hele scherm te controleren en zorg ervoor dat er geen gaten tussen het raamkozijn en het scherm . Gaps zal het scherm venster veroorzaken aan elkaar gemakkelijker wanneer er sterke winden komen of als een soort van kracht schiet .
5

Controleer het scherm venster regelmatig om ervoor te zorgen dat het raam grendels worden altijd geïnstalleerd en in goede vorm . Controleer of ze het raam zijn bedrijf op de juiste plaats en zijn stevig bevestigd .

Hoe te installeren Retrofit Vinyl kozijnen

Een retrofit venster bevat het raam panelen en innerlijke raamkozijn . De gemiddelde huiseigenaar kan retrofit windows installeren omdat geen verwijdering van de gevelbeplating rondom het raam is noodzakelijk . Ze werken ook goed in huizen met baksteen of stucwerk gevelbeplating . Zodra u de oude venster uit de buitenste kozijn te verwijderen , een retrofit venster kan eenvoudig recht inch Om deze

Meer dan ooit