Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> Windows >>

Hoe maak je een Sash Rod Installeer

Een sjerp gordijn is een gemakkelijke manier om te kleden een smal raam of glazen deur . Het raam omvat algemeen de gehele lengte van het venster en wordt verzameld in het centrum met een " raam " of ander soort band . De sleutel tot opknoping een sjerp is om de staaf te verbergen en accentueren het verzamelen . De staven zijn gelijk met de binnenzijde vormen van het raam of deur aan de boven- en onderkant geplaatst , terwijl de uiteinden van de vleugel , die langer en breder dan de opening , omvatten de stangen en houd het gordijn .
Wat u ' ll Need
Meetlint
lange niveau
Potlood
Hand boormachine of elektrische schroevendraaier overeenkomstige schroef bit verhuur 4 2 - inch rod montagebeugels dezelfde diameter als de stangen
8 bijbehorende schroeven
Instructions
1

Maak een kleine mark 1/2 inch aan beide kanten van de hoeken van het venster . Houd een van de bevestigingsbeugels met de buitenste rand langs de markering op de zijkant hoek van het raamkozijn . Bekleed de bodem van de beugel omhoog met op de 1/2-inch merk op de bodem van de zelfde hoek.
2

Mark het frame in de schroefgaten met een potlood , en zorg ervoor dat het hele markeren opening. Herhaal aan de andere kant van het raam.
3

Houd het niveau tussen de markeringen aan weerszijden van het raam om te zorgen dat de schroefgaten line-up . Pas de merken als nodig is, blijven zo dicht mogelijk op de 1/2-inch merk mogelijk .
4

Loose - fit de bevestigingsbeugels aan beide zijden van het venster met behulp van de kleine handboor of een elektrische schroevendraaier . Zorg ervoor dat de schroeven zijn helemaal in , maar niet aangescherpt . Gebruik het niveau om ervoor te zorgen dat de haakjes zijn zelfs .
5

Draai de schroeven aan de montagebeugel . Herhaal dit voor de andere kant van het raam . Wanneer u alle beugels zijn gemonteerd , rijg de sjerp gordijn door beide staven en snap de staven in de beugel . Stel het gordijn om de staven gelijkmatig te dekken .

Hoe maak je een Window Frame voor een garage te bouwen

een raam installeren in uw garage kan een groot verschil maken door het verstrekken van meer natuurlijk licht en waardoor je lucht uit de plek bij mooi weer . Professionele aannemers kan het werk snel te doen voor een aanzienlijke vergoeding, maar de aanpak van het project zelf hoeft niet ingewikkeld te zijn , tijdrovend of duur . Met een aantal gemeenschappelijke huishoudelijke hulpmiddelen en

Meer dan ooit