Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> Windows >>

Hoe kan ik zien als ik Dual Pane of drievoudige beglazing

?

In tegenstelling tot enkelvoudige beglazing, die slechts een laag van glas tussen de outdoor weer en de binnenkant van uw huis , dual- en triple- beglazing voorzien verhogen isolatie met extra ruiten . Tussen elk oppervlak is voorzien dat ook bijdraagt ​​aan uw huis isolatie, die driedubbele beglazing efficiënter dan dubbele beglazing maakt . Om te bepalen of uw huis heeft een dubbele ruit of drievoudige beglazing, kan een visuele inspectie te zijn alles wat je nodig hebt .
Instructions
1

Kijk naar de binnenkant van het raam waar het glas het frame raakt . Als het venster is dual pane , zult u twee glasplaten invoeren van het frame te zien. Als het venster is triple ruit , ziet u drie glasplaten invoeren van het frame te zien.
2

Bezoek een retailer die zowel dual pane en driedubbele beglazing verkoopt om ze te vergelijken side-by - side . Dit geeft je een beter idee van wat te zoeken als je thuis komt geven .
3

Controleer het frame rond het venster voor een klein product label. Hier , kunt u in staat om de fabrikant en het product nummer te bepalen. Veel retailers hebben handleidingen beschikbaar op hun websites die u kunt benaderen met het productnummer . De handleiding geeft informatie over de hoeveelheid ruiten uw raam heeft .

Hoe te meten voor Andersen Full- Frame Vervanging Windows

Installeren full-frame vervanging van ramen maakt het verschil in uw huis ' s uiterlijk en zelfs in zijn energie-efficiëntie. Het enige probleem is dat , voor een full-frame vervangen , moet je meer dan alleen het meten van de binnenzijde van het kozijn te doen. Je moet de binnenkant van de raamopening te meten in de muur van uw huis, zonder het verwijderen van het raam. Het lijkt misschien e

Meer dan ooit