Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> Windows >>

Andersen Windows Installatie

Andersen biedt veel verschillende soorten ramen inclusief dubbele gehangen , sliders , gordijnstof en luifel . Deze vensters zijn gemaakt van vinyl of hout . Het belangrijkste om te onthouden bij het installeren van Andersen ramen is om de ruwe opening te meten , zodat de juiste grootte raam kan worden gekocht voor de installatie. De ramen zijn verkrijgbaar in de maten elke opening en het maakt niet uit wat voor soort venster past , het installeren van hen volgt dezelfde basisprocedure .
Wat je
Meetlint
Plamuurmes
Rags < br Need > Caulk gun
Siliconendichtingsmateriaal
Schroeven
Boor
Level
Shims
Hammer
Backer staaf
Stanleymes
Instructions < br > 1

Voer een meetlint in het midden van de opening waar het venster wordt geplaatst . Meten van de ene kant van de stijl aan de andere in het centrum en noteer de meting van de breedte . Meet de hoogte vanaf de bodem van de vensterbank tot de bovenkant van de opening in het midden en noteer de meting.
2

Reinig de opening met een plamuurmes . Schraap overtollige lijm of breeuwen dat uit het vorige venster kan blijven. Veeg het gebied met een schone doek . Voer een kraal van siliconenkit langs de onderkant van de vensterbank . Beweeg twee centimeter in de richting van de buitenkant van het huis en lopen nog een streep afdichtmiddel op dezelfde manier .
3

Stel het raam in de opening van de buitenkant van het huis . Plaats het bovenste venster van de siliconen op de bodem en druk stevig om zich op zijn plaats. Plaats twee -inch schroeven door de voorgeboorde gaten in de zijkant deurstijl op elke hoek van het venster . Schroef ze met een boormachine en laat ze niet helemaal aandraaien tot allowroom voor het venster aan te passen en word niveau , indien nodig.
4

Stel een niveau horizontaal over de vensterbank om te controleren of het venster waterpas is. Hammer shims in de hoeken van het venster tussen de deurpost en het raamkozijn totdat het venster schietlood en vierkant. Plaats de schroeven in de daarvoor bedoelde gaten langs de deurstijl aan het raam volledig vast te zetten .
5

Invoegen rugvulling in de opening tussen de deurpost en het frame rond het gehele venster . Druk hem op zijn plaats met een plamuurmes , totdat het is knus in tussen . Breng een strook siliconenkit over de rugvulling om verder af te dichten de opening . Snijd overtollig shims aan beide zijden van het huis met een mes . Open en sluit het venster om te controleren of deze goed werkt .

De Parts & amp ; Onderdelen van een aluminium schuifdeur

Aluminium schuifdeuren zijn aluminium frames die , houdt in de meeste gevallen , glas of plexiglas panelen die ten minste 6 meter , 8 centimeter lang en tot 8 meter breed zijn . Gemonteerd in aluminium tracks , de frames schuif te openen en te sluiten, waardoor de toegang tot patios , dekken , balkons en dergelijke. Aluminium schuifdeuren bestaan ​​uit vele delen , groot en klein , met verschillen

Meer dan ooit