Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> Windows >>

Vervanging Window Types

Vervanging ramen te vervangen ramen die niet meer efficiënt of functioneel . Geïnstalleerd in het structurele kader van het huidige venster , het vervangruit steunt op de sterkte van het originele frame voor ondersteuning volgens de Window Replacement Center , een online bron voor raam vervangen . Window fabrikanten bieden een aantal gemeenschappelijke soorten van vervangende ruiten voor een breed scala van thuis stijlen, ontwerpen en budgetten
Frame Materiaal

Vervanging ramen zijn verkrijgbaar in vier verschillende materialen : . Hout, aluminium , polyester en vinyl . Hout geeft een esthetisch optie , vooral bij oudere huizen . Aluminium is duurzaam en licht , met minder onderhoud en kosten zijn dan houten frames . Volgens Window Replacement , een informatieve website , glasvezel heeft de beste combinatie van duurzaamheid , isolatie en vochtbestendigheid . Het kan worden geverfd , maar is een dure optie . Vinyl biedt duurzaamheid met weinig tot geen onderhoud tegen de laagste kosten . Een combinatie bekend als hout - beklede laat huiseigenaren de uitstraling van hout met de verminderde kosten en het gemak van onderhoud gevonden in vinyl of aluminium . De buitenkant van het raam is gemaakt van zowel vinyl of aluminium met een traditioneel houten interieur .
Glass Opties

Vervanging ramen kunnen verschillende soorten en arrangementen van glas hebben . Enkelglas ramen zijn de meest goedkope optie, maar ze laten de hoogste overdracht van warmte in en uit het huis . De meerderheid van de vervanging van ramen voorzien van een dubbele of driedubbele ruit regelingen . Deze ramen zijn voorzien van twee of drie glasbladen per glaspaneel . Hoe meer ruiten het efficiënter en hoe hoger de kosten . Gespecialiseerde coatings en ​​verven zorgen voor lagere energiekosten en zijn ideaal voor ramen die rechtstreekse zonlicht . De toevoeging van een vulling gas , zoals argon , tussen de lagen van glas verhoogt de efficiëntie van het venster door het verminderen van het verlies van warmte volgens de Kansas State University Techniek Extension .
kiepramen

Luifel , gordijnstof en hopper ramen zijn allemaal voorzien van een solide raam die swingt of kantelt om te openen . Luifel ramen kantelen uit de onderkant van het venster , het verstrekken van licht en wind . Ze zijn vaak mat om privacy terwijl het laten in de lucht . Openslaande ramen openen van de ene kant met behulp van een zwengel . CalFinders , een nationale remodeling bedrijf , adviseert openslaande ramen voor moeilijk bereikbare plaatsen , zoals op het aanrecht of op apparaten . Hopper ramen zijn meestal te vinden in kelders . Het raam kantelt in vanaf de top, waardoor ventilatie en privacy .
Hung en Schuiframen

Windows die functie door te schuiven op en neer zijn bekend als single -hung of dubbel- ramen gehangen . Single -hung ramen te openen met de onderste sjerp omhoog te schuiven . Double -hung ramen zijn voorzien van zowel boven- en onderkant sjerpen dat beide schuiven op en neer . De dubbel uitzetraam kan boven en beneden worden geopend . Schuiframen dat schuiven van links naar rechts voorzien van tracks die het raam vast te houden als het glijdt .
Specialty Shapes

Veel verschillende soorten specialty vervanging van ramen zijn beschikbaar voor huiseigenaren . Ramen zijn voorzien van een grote stevige ruit die niet openen. Erkers combineren een raam in het midden met kant openslaande ramen. Ze vormen een visuele belang zowel binnen als buiten het huis . Bow ramen imiteren het uiterlijk van een erker , maar zijn voorzien van gebogen glas in plaats van vaste glaspanelen . Volgens de Window Replacement Center , de vorm van de erker vergroot het gevoel van een ruimte . Jalousie ramen werken als glas rolluiken, met vele lamellen die open en dicht kunnen binnen panelen . Ze hoeven niet af te dichten als een traditioneel raam , waardoor ze meer geschikt voor gematigde klimaten . Palladiaanse ramen bestaan ​​uit een groot centrum raam met een gebogen venster op de top en kleinere zijruiten aan elke kant. Vaak gezien in Federal - stijl huizen , moeten de meeste palladian ramen op maat worden besteld .

Window Installatie voor een Steel Wall

Net houtskeletbouw wanden , stalen stud wanden vereisen lateien of headers over de toppen van raamopeningen . Headers het gewicht van de vloer of het dak boven de raamopening en distribueren ladingen naar de omliggende framing leden . In stalen frame , headers typisch uit staal stud materialen gebouwd in aangepaste balken of prefab metalen hoeken , genaamd L - headers . Eenvoudig en snel te in

Meer dan ooit