Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Windows >> Content

Hoe maak je een Valance Hang Over een Verticale Blind

Een volant is een geweldige manier om het mechanisme van verticale jaloezieën dekken terwijl het toevoegen van een persoonlijk tintje. Dit is een vrij eenvoudig project vrijwel elke huiseigenaar kan voltooien , en het zal een beetje flair toe te voegen aan elk venster in het huis , zelfs een schuifpui . Wat je nodig hebt
Valance
L beugels
5/8 inch kruiskopschroeven
schroevendraaier
Level
Meetlint
Potlood Stud finder
< br > Toon meer instructies
1

Markeer het gebied waar de koof zal worden gehecht aan de muur boven de verticale jaloezieën . Zoek de noppen met de stud finder en markeren hun locatie met het potlood . Kopen van 2

Meet vanaf de bovenkant van het raam of kozijn tot de hoogte die nodig is voor de L- beugels . Dit wordt bepaald door de hoogte van de koof . Meet de binnenzijde van de koof en berekenen hoeveel van de verticale jaloezie je bedekken met de koof .
3

Installeer de L beugels volgens de metingen .
< Br > 4

Sommige valletjes zal meer steun dan anderen nodig hebben , dus zorg ervoor dat voldoende beugels zijn geïnstalleerd op de bouten die de koof de steun die het nodig heeft zal geven .

Na 5 de L beugels zijn geïnstalleerd, stelt de koof op hen en duw het achteruit tegen de muur . Beveilig tijdelijk met een paar van de 5/8 inch schroeven .

Controleer
6 dat de volant is recht door de waterpas op de bovenkant van de koof . Stel indien nodig. Zodra de volant is niveau , bevestig deze aan de L beugel met de 5/8 inch schroeven .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/windows/1002128467.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.