Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> Windows >>

Hoe te knippen Vensterglas DIY

Er zijn tientallen adviezen over de juiste manier om glas te snijden . Om te begrijpen hoe het goed te doen , is het noodzakelijk om te begrijpen dat glas is niet een vaste stof; is tussen een vloeistof en een vaste stof. Het presteert als een solide bij het houden van het weer , maar gedraagt ​​zich als een vloeistof bij het snijden . Een aantal basistechnieken kunnen beginners krijgen door de meeste glas snijden jobs.Things je nodig hebt
Olie
Straightedge
Glassnijders
Permanent marker
Toon meer instructies
< br > 1

Snijd opstaan, niet zitten . Gebruik het lichaam , schouders en arm druk uit te oefenen . Gebruik de pols niet gebruiken om druk uit te oefenen . Een cruciale stap is het glasoppervlak reinigen . Als het niet schoon , het zal niet goed rechtstreeks scoren en zal niet goed knippen . Kopen van 2

Mark metingen op het glas . Een metalen liniaal kunnen loslopen op het glas. Om dit te voorkomen , plaatst plakband op de achterkant van de liniaal .

Houd
3 de liniaal op het glas en een dunne lijn van lichte olie aan op de snijlijn . Een alternatief is om de glassnijder in olie , die fungeert als een smeermiddel .
4

Houd de glassnijder met de inkepingen naar beneden gericht dip . Laat de wijsvinger rust op de achterkant van het mes net onder de tanden . Leg het mes langs de liniaal . Tip de frees in een lichte hoek . Sta niet toe dat het mes te leunen aan beide zijden. Als het mes kantelt , zult u niet in staat om een ​​voldoende score te krijgen .
5

Maak een continue neerwaartse score in een gelijkmatige , zwaaiende beweging . Zorg ervoor dat het mes valt stevig uit de rand . Als dit goed wordt gescoord , zal er een klikkend geluid. De snijder slechts de bovenlaag ; Het snijdt niet het glas. Vlokken van glas : het mes moet olie , of de druk is te stevig .
6

het glas breken zo snel mogelijk na het scoren , of het kan niet netjes breken . Scoren verzwakt het glas en richt spanning langs een enkel pad . Stress gebeurt door het breken van het glas in twee . Om een ​​pauze te maken , zet een plug of een potlood onder de score en druk aan beide kanten .

De standaard afmetingen van Milgard Windows

Milgard Ramen en Deuren is gespecialiseerd in producten die licht te laten in huizen , van vervanging van ramen naar openslaande deuren. Milgard kozijnen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van materialen , van vinyl naar hout om glasvezel en kan worden aangepast om te passen met het klimaat in de VS Milgard Milgard begon in 1958 in Tacoma , Washington , als Milgard Glass Co , volgens de we

Meer dan ooit