Huis Tuin

Huis Tuin

Soorten Sheet Glass

Sheet glas is elk type vlakke , relatief dun glas. Het wordt gebruikt in een aantal manieren , waaronder woningen , industriële gebouwen en voertuigen . Er zijn drie hoofdtypen van vlakglas vervaardigd . Floatglas is de meest elementaire vorm . Chemisch versterkt glas en gehard glas zijn gemaakt door het behandelen van floatglas in twee verschillende modes . Ze zijn beide aanzienlijk sterker dan onbehandelde floatglas , maar gelaagd glas is sterker dan beide . Floatglas

Floatglas maakt ongeveer 90 procent van het glas gemaakt in de wereld van vandaag . Het is gemaakt van een combinatie van zand , natriumcarbonaat , kalksteen , dolomiet en natriumsulfaat . Dit mengsel wordt verhit tot 2700 graden Fahrenheit , waar het gesmolten wordt , en wordt uitgegoten op een groot oppervlak van gesmolten tin . Heeft

Tin een veel lager smeltpunt dan glas en niet mengen met de gesmolten glas . Omdat tin heaver dan glas , het gesmolten glas drijft op het oppervlak van het gesmolten tin. Het glas verspreidt soepel en gelijkmatig langs de tin. Als het afgekoeld is wordt opgeheven , wordt het glas getrokken uit de vorm oppervlak door rollen geleidelijk verder afgekoeld tot het volledig verhardt .
Chemisch versterkt glas

chemisch versterkt glas wordt vervaardigd op dezelfde wijze als floatglas , maar het is ondergedompeld in een oplossing van het kaliumzout van 840 graden . Het oppervlak van glas behandeld op deze manier is veel dichter dan reguliere floatglas , wat resulteert in glas zes tot acht keer sterker .
Gehard glas

gehard of gehard glas is floatglas dat is gegaan door middel van twee extra fasen van de verwerking. De eerste heet " annealing " in welk glas wordt verwarmd totdat het iets verzacht , waardoor alle interne spanningen of spanningen om te ontspannen , dan langzaam afgekoeld . Vervolgens wordt in een oven verhit tot boven zijn smeltpunt , vervolgens snel afgekoeld met geforceerde lucht . Gehard glas mag niet worden geknipt nadat dit proces is voltooid .
Gelaagd glas
Gelaagd glas wordt gebruikt voor auto ramen en windschermen .

Gelaagd glas is gemaakt van een vel poly vinylbutyral , of PVB , ingeklemd tussen twee stukken van vlakglas van gelijke grootte . Gelaagd glas niet breken en blijft in de vorm van een blad als gebroken . Autoruiten en windschermen zijn gemaakt van gelaagd glas .

Het proces van het binden van het glas naar de PVB heet lamineren . Het wordt gedaan in een ruimte volledig stofvrij te zorgen niets gevangen tussen de platen . De glasplaten worden grondig schoongemaakt voor het lamineren . De PVB folie wordt geplaatst over een glasplaat , en vervolgens de tweede glasplaat wordt gelegd over de top. De randen van de glasplaten worden vervolgens uitgelijnd , en een zware perswalsen zij desgewenst luchtbellen te verwijderen . De platen worden vervolgens verwarmd onder druk gezet , waardoor de PVB te binden aan het glas.

Hoe kan ik een gebogen venster openen Construct in een muur

Een gebogen raam opening in een muur kan aanzienlijke flair toe te voegen aan de buitenkant van huisje van een kunstenaar, berging of soortgelijke gebouw. En als je de werkelijke ramen in uw werkplaats , kunt u uw project kosten en het uiteindelijke uiterlijk van het venster te controleren . Boogramen bieden ook een kans voor u om te vertakken met uw framing vaardigheden en leren hoe te maken en t

Meer dan ooit