Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> Windows >>

Goedgekeurd Venster Guards

In veel dichtbevolkte steden zoals New York , de wet vereist dat huishoudens met kinderen onder de leeftijd van 10 installatie goedgekeurd venster bewakers . Deze apparaten worden meestal geïnstalleerd in de onderste sjerp van dubbele ramen gehangen om vallen te voorkomen in plaats van naar huis inbraak te voorkomen . De openbare veiligheid en het bewustzijn te verhogen , overheidsdiensten bieden bewoners met een lijst van fabrikanten verkopen vensterwachten dat de overheid veiligheidsnormen te voldoen . Grootte en belastingseisen

Volgens de New York City Department of Health and Mental Hygiene , goedgekeurd venster bewakers zijn er in verschillende maten en worden verkocht via verschillende fabrikanten. Echter , richtlijnen in New York staat dat raam bewakers minstens 15 centimeter lang met tralies moet afstand ongeveer 5 centimeter uit elkaar . De stad van Newark richtlijnen staat dat raam bewakers goedgekeurd moet de passage van een 4 - inch gebied tussen de staven te voorkomen . Goedkeuring richtlijnen voor raam-bewakers ook opgeven belasting eisen . De stad van Newark overheid bepaalt dat vensterwachten minstens £ 150 over zijn centrum moet ondersteunen om prestatienormen passeren .
Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van goedgekeurde venster
bewakers is dat ze kunnen voorkomen dat ernstige verwondingen en de dood . Overheidsinstanties zoals de New York City Department of Health and Hygiene schatten dat een aanzienlijk aantal kinderen uit het raam vallen elk jaar . Goedgekeurde venster bewakers zijn een manier om ongevallen met lichamelijk letsel en sterfgevallen te voorkomen , en houd kleine kinderen veilig in woningen . Window bewakers zijn ook gunstig voor een gezin en twee eengezinswoningen , zelfs als ze slechts een of twee verdiepingen . Voor woningen zonder venster bewakers , de NYC agentschap adviseert huurders aan verhuurder toestemming om bewakers installeren om jonge kinderen, ouderen en gehandicapten bewoners wonen in het huis te beschermen vragen.
Overwegingen
< br >

Om ervoor te zorgen uw raam bewakers optimaal presteren , regelmatig te controleren op losse staven . Als de balken los wanneer u op of trek ze , onmiddellijk vervangen van de raam bewaker. Kinderen , ouderen of gehandicapten bewoners per ongeluk bars los door te leunen tegen of grijpen de bewaker. In het algemeen moeten de erkende venster bewakers worden gemaakt van sterk metaal dat bestand is tegen corrosie en vergt minimaal onderhoud .
Installatie

De correcte installatie van goedgekeurde vensterwachten is essentieel voor voorkomen van per ongeluk vallen en verwondingen . Bij het installeren venster bewakers , of de schroeven goed vastzitten aan beide zijden van het raam . Bovendien moeten bewoners venster bewakers gebruiken met door de overheid goedgekeurde schroeven . Afhankelijk van uw raam stijl , kan je hoede speciale hardware nodig om optimale veiligheid en effectiviteit . Bijvoorbeeld , Health Department van New York City's mandaten die L - vormige stops in dubbele ramen gehangen worden geïnstalleerd . L - vormige stops zijn stijf , metaal hardware vastgezet met schroeven langs track vensters te beperken hoe hoge ramen kan openen . Bewoners installeren venster bewakers en stops in luifel, gordijnstof en andere types ramen moeten speciale bewakers en hardware door het Ministerie van Volksgezondheid erkende installeren.

Wat is een Premium Sliding Window

De vensters die u besluit te installeren in uw huis beïnvloeden alles van binnenlandse veiligheid tot isolatie bij warm en koud weer seizoenen. Sliding premie ramen zijn vervaardigd met behulp van materialen en methoden die voldoende beschermen tegen elementen van buitenaf , terwijl het helpen van bewoners besparen op energiekosten . In feite, sommige schuifraam fabrikanten beweren een energiebesp

Meer dan ooit