Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is de betekenis van de Single - Window Clearance

? Single - venster klaring is een belangrijk concept dat kan worden toegepast op een aantal verschillende industrieën. Op het eerste gezicht is het misschien verleidelijk om te denken dat "single - venster clearance" is een term die in home improvement of de bouw . Echter , het eigenlijk verwijst naar iets complexer . Single - venster klaring is gerelateerd aan het verlenen van vergunningen en de juridische belemmeringen die soms voorkomen dat de uitvoering van een project . Gebruikt

De single -window klaring idee wordt gebruikt in de bouw of in andere bedrijven, zoals het importeren en exporteren . Het idee achter single- window klaring is de noodzaak om zoveel mogelijk van de bureaucratie mogelijk dat degenen die betrokken zijn in dit soort sectoren verhindert vooruit met hun plannen te elimineren. Zo bouw in sommige landen , zoals India , is traag in te zetten omdat meerdere engineers afstanden moet voorzien in de verschillende aspecten van het bouwproject .
Simplicity

Eenvoud is het uitgangspunt van de single- venster klaring concept. Het idee is dat overheidsinstanties het implementatieproces in bepaalde sectoren moet vereenvoudigen . Wanneer processen worden vereenvoudigd in een industrie , het blijft er meer tijd voor de betrokkenen bij dat de industrie om zich te concentreren op de taak bij de hand . Bijvoorbeeld , de Economische Commissie van de Verenigde Naties voor Europa stelt vast dat de overdracht van gegevens in de import en export industrie gebeurt veel efficiënter als je via een enkele dienst of autoriteit worden uitgevoerd , in plaats van meerdere kantoren.


Voorbeeld

Single - venster spelingen belangrijk in verschillende landen waar eenvoud niet eerder bestaan ​​hebben bewezen . In India , bijvoorbeeld , de regering van Tamil Nadu heeft geprobeerd om de single- venster speling om de bouwsector te vereenvoudigen implementeren . De bedoeling van de regering was het opzetten van een enkel - venster klaring commissie die de bouw afstanden kon verwerken voor elektrische werk , bestrijding van verontreiniging , stadsplanning en de volksgezondheid .
Implementatie

Implementatie van een single- window klaring systeem is niet noodzakelijk allemaal zo eenvoudig. Het gaat om het verplaatsen van een complexer systeem simpel , maar is meestal niet mogelijk regeringen slechts gaan knippen programma's en organen . Haalbaarheidsstudies hebben meestal te worden uitgevoerd , en de bestaande systemen moeten worden geharmoniseerd zodat ze kunnen werken in overleg met elkaar. Dit proces kan maanden en zelfs jaren duren om te implementeren.

Hoe maak je een Single Hung Window Installeer

Single -hung ramen zijn een populaire woonwijk venster type met een lagere sjerp die stijgt verticaal te openen , en een vast bovenraam . Single -hung ramen zijn verkrijgbaar in een breed scala van maten , en kunnen worden gecombineerd om de baai te vormen of erker assemblages. Ongeacht de specifieke kenmerken van het venster , de juiste installatie zorgt voor een goede werking en een weerbestendi

Meer dan ooit