Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> muren >>

Wat voor soort Sealer zet je op Brick

? Een goed gebouwde bakstenen muur mag niet lekken . Het bewijs hiervan is te zien in de vele antieke bakstenen gebouwen gebouwd vóór commerciële kit beschikbaar waren die nog niet lekken . Echter , veel moderne bakstenen structuren lekt , en het juiste type sealer is een optie het overwegen waard als je nodig hebt om water te stoppen door te dringen uw baksteen. Waterafstotende

Een waterafstotend is iets anders dan andere soorten jagers . Het primaire doel is ervoor te zorgen dat het water werpt het oppervlak in plaats van geabsorbeerd in. Dit soort producten kan helpen om vocht uit lekt door een bakstenen muur als je kleine hoeveelheden water infiltratie hebben ontdekt . Als er een sterke waterafstotende belet niet dat er water in het gebouw , dan daadwerkelijke reparaties aan de bakstenen zijn waarschijnlijk nodig .
Silane

Een soort van afstotende sealer die u kunt gebruiken op steen is er een die silaanbasis . Veel verschillende bedrijven hebben - silaan gebaseerde producten . Deze producten waterafstotend , maar ook door te dringen op een korte afstand in de steen zelf . Dit beschermt de stenen , maar ook kan de lucht om door het materiaal, zodat de bestaande vocht niet worden opgesloten in de stenen altijd. Silaan zeehondenjagers die zijn blootgesteld aan zonlicht breken , dus zet extra lagen op bij de intervallen aanbevolen door de fabrikant .
Siloxaan

ander ingrediënt te zoeken in baksteen zeehondenjagers is siloxaan . Dit is een effectieve basis ingrediënt dat een effectieve waterdichte laag biedt . Silicone wordt gebruikt voor het afdichten van een aantal bouwmaterialen, maar het vaak niet goed genoeg om een ​​effectieve exterieur bakstenen sealer te ademen , want het vangt vocht in de stenen . Siloxaan een specifiek type silicone en ademt beter . Als u nodig hebt om uw baksteen verzegelen , het maakt een effectief waterafstotend .
Interieur bakstenen muren

Sealing interieur bakstenen muren biedt een paar verschillende voordelen . Het helpt het behoud van de uitstraling van oude bakstenen , vooral nadat het is gerestaureerd , en voorkomt schade aan de mortel . Voor binnen baksteen kit , gebruik dan een siliconen - of op basis van polyurethaan sealer . Polyurethaan producten zal de muur een meer consistente en enigszins glanzende bedekking geven , terwijl siliconen zeehondenjagers niet zal invloed op het uiterlijk na een lichte verdieping van de kleur van de baksteen is .

Hoe maak je een Knee Muur voor een trap te bouwen

Een knie muur is een korte wand gebruikt om blokkeren vreemd gevormde ruimten , zoals langs de schuine randen van een zolder . De knie muur beslaat de ruimte , waardoor een schone , afgewerkte look geven aan de kamer. Als uw huis heeft een trap die zich uitstrekt uit een muur en heeft een open ruimte eronder , kunt u een knie muur te bouwen om die ruimte te blokkeren . Wat je nodig hebt Meetlint

Meer dan ooit