Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> muren >>

Soorten Formulieren voor het gieten van beton Walls

Bekisting zijn structuren voor het houden van gegoten beton op zijn plaats terwijl het nog vloeibaar . Voor het bouwen van huizen , de meest voorkomende types van formulieren voor het gieten van beton muren zijn houten plaat vormen , metalen frames en isolerende concrete vormen . Hout Slab Formulieren

Builders maken hout formulieren op de bouwplaats met behulp van hout en multiplex of spaanplaat dat is bestand tegen vocht . Hout voor formulieren moet recht, sterk en slechts gedeeltelijk gekruid te zijn , volgens de Bouw Kennis . Wanneer het hout kunstmatig gedroogd , kan het zwellen van contact met water , het ontwikkelen van uitstulpingen en steeds vervormd. De website Bouw Kennis beveelt zachthout , zoals spar, den en spar omdat ze zuinig , licht en makkelijk mee te werken . Hout vormen zijn makkelijk te maken en makkelijk aan te passen aan elke vorm, maar waardoor ze kost veel tijd voor grote gebouwen . Wanneer het beton is ingesteld, worden de formulieren verwijderd , en kan op zijn minst een paar keer.
Metal Framing

Metal modules , meestal gemaakt van staal of aluminium worden hergebruikt worden geprefabriceerd en kan snel worden geassembleerd met behulp van clips , pennen of schroeven , bespaart tijd op de bouwplaats . Metalen frames wordt ook verwijderd nadat het beton sets en kan vele malen meer dan hout formulieren worden gebruikt voordat ze moeten worden vervangen .
Isolerende Concrete Forms

Isolerende concrete vormen bestaan ​​uit zware en toch licht , schuim blokken die in elkaar grijpen met behulp van betonijzer om een ​​structuur te vormen met twee kanten van schuim en een hol centrum voor de gestorte beton . De formulieren blijven zitten , zodat de wanden de isolatie ingebouwd in hen en hebben een hoge thermische weerstand , meestal met R - waarden boven R - 17 , volgens het Amerikaanse ministerie van Energie . ( R - waarden zijn een maat van een materiaal isolerend vermogen . ) De muren zijn ook sterk en kan harde wind en extreme temperaturen verdragen .
Overwegingen

Een andere , relatief nieuw , type vorm voor het gieten van betonnen muren is herbruikbare plastic bekisting . Deze systemen zijn in elkaar grijpende en modulair en ze zijn lichtgewicht , eenvoudig te monteren , sterk en herbruikbaar . Plastic vormen kosten minder dan metaal en zijn sterker dan hout. Plastic kan ook vele malen meer worden gebruikt dan hout , natuurlijke hulpbronnen te sparen , en werkt vooral goed voor massale woningbouw projecten, met name wanneer de kosten is een factor .

Hoe een muur Frame Langs Beam

Een grote balk over een ruimte kan een ruimte te geven een open en luchtig gevoel, maar er kan een moment komen wanneer u wilt insluiten die open ruimte door het toevoegen van een muur. Framing een muur is niet een bijzonder moeilijke taak voor een handige huiseigenaar , maar je moet een plan opstellen en toon het aan uw gemeentelijk gebouw ambtenaren en krijgen hun goedkeuring voordat u verder ga

Meer dan ooit