Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> muren >>

Hoe te bevestigen Beadboard een plafond

Beadboard is een oude stijl van de houten bekleding voor wanden of plafonds die doet denken aan de binnenkant van oude wagons of boten . Het komt in lange planken , met tong - en - groef randen die stevig in elkaar passen . Bevestigen van de borden aan een plafond is een effectieve manier om karakter toe te voegen aan een kamer en kan ook verbergen plafonds die zijn gebarsten , getekend of anderszins ontoonbaar . Zorg ervoor dat de beadboard is voorbewerkt , omdat je niet per se willen eindigen op de ceiling.Things Je
elektronische studfinder
Level nodig
Potlood Meetlint
Beadboard plafond planken
verstekzaag
Trim nagelpistool
Tafelcirkelzaag
Toon meer instructies
1

Zoek elke draagbalk in het plafond met behulp van uw elektronische studfinder . Merk in de hele plafond op de positie van elke draagbalk met een niveau en potlood. Kopen van 2

Meet over het plafond , van begin tot eind , loodrecht op de balken , langs de rand van het starten van het plafond . Breng de meting om een beadboard plafond plank . Trek 1 duim van de meting . Snijd het bestuur om die grootte op een verstekzaag .

Houd
3 de beadboard plank tot aan het plafond , met de gegroefde rand van het bord naar de muur en gepositioneerd een halve inch out van. Er moet een halve inch van de ruimte aan elk uiteinde van het bord ook.
4

Zet het bord met twee uitrustingsniveaus spijkers per balk , schieten ze recht omhoog door het gezicht van het bord met uw trimmen pistool. De lijnen die u hebt getekend op het plafond zal je laten zien waar elke draagbalk is gevestigd .
5

Snijd de volgende raad op maat op dezelfde manier . Druk het geribbelde kant van het tegen de tong kant van het vorige bestuur . Spijker de nieuwe raad van bestuur op zijn plaats door het schieten van een uitrustingsniveau spijker per balk in de zijkant van het bord , naast de tong , zodat de nagel hoofden zal worden verborgen door de volgende raad .
6

Herhaal dit proces voor elk bord , bouwen over het plafond raad door de raad . Gebruik een tafel zag om de laatste plank te snijden in de lengte , zodat het past naast de muur eindigt met een een - half-inch ruimte is er . Plafondrand zal betrekking hebben op de ruimtes rond de omtrek.

Hoe een tijdelijke muur te bouwen in een Mobile Home

Stacaravans aanwezig bepaalde uitdagingen voor het huis reparateur , maar ze ook zorgen voor een zekere mate van vrijheid met betrekking tot op maat gemaakte installaties. Het toevoegen van een tijdelijke muur om een ​​stacaravan is handig bij het maken van extra slaapkamer ruimte als gevolg van een onvoorziene verandering in de woonwensen. Extra muren kunnen een studio of werkruimte toe te voegen

Meer dan ooit