Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> muren >> Content

De kosten te Drywall een 12 -by - 12 kamer

Afwerking van een nieuwe kamer of verbouwen van een bestaande vereist een nauwkeurige calculatie , vooral als je op een krap budget . Muren en plafonds zijn drywalled . Gipsplaten is een relatief goedkoop bouwmateriaal , maar alleen als je het zelf installeren . Naast de gipskartonplaten , zult u tapen materialen en specifieke instrumenten moet installeren en de afwerking van de vier muren en het plafond . Gipsplaten

Je zult acht 4 - door - 12 gipskartonplaten nodig heeft voor de vier muren en drie panelen van dezelfde grootte voor het plafond . Terwijl bouwmaterialen fluctueren , soms van de ene dag op de andere , met ingang van oktober 2011 , een 1/2-inch dik paneel kost ongeveer $ 10,50 , dus verwachten om ongeveer $ 115 te besteden voor de panelen . Met panelen van dit formaat kunt u twee panelen horizontaal per muur en drie panelen installeren op het plafond . Een doos van gipsplaten schroeven , op ongeveer $ 20 , is voldoende voor opknoping alle panelen .
Taping Materialen

Een all -purpose pre - mixed joint compound is nodig voor het vullen van de naden tussen de gipskartonplaten en voor het afdekken van de schroef inkepingen . Een 5 - liter emmer kost ongeveer $ 13 . Een emmer is genoeg om tape de hele kamer . Een 500 - voet rol van gipsplaten tape zal u terug nog eens $ 10.
Gereedschap

kopen van de tools die nodig zijn om de gipsplaten en maak deze op te hangen kan neem een ​​hap uit je portemonnee . Gelukkig zijn de meeste of alle gereedschappen kan gehuurd worden voor een fractie van de prijs . De duurste hulpmiddel dat je nodig hebt is een gipsplaten takel , die je zal gebruiken om de 12 - voet panelen tegen de plafondbalken te verhogen en vast te houden terwijl je zet de schroeven . Takels beginnen rond de $ 300 en omhoog gaan, afhankelijk van de hoeveelheid van het gewicht van de takel kan houden . Om de drie plafond panelen te installeren , zult u alleen de lift nodig heeft voor een paar uur , en een single- dag huurprijs zal variëren van $ 35 tot $ 60 . Het huren van een gipsplaten schroef pistool en taping tools zullen voegen nog eens $ 20 tot $ 35. Je moet de tape gereedschap een paar dagen te houden , omdat de tape proces vereist meerdere toepassingen .
Gipsplaten Aannemer

inhuren van een gipsplaten aannemer te installeren en te eindigen op de kamer zal de kosten aanzienlijk te verhogen , maar het zal ook bespaart u een hoop werk, en je zult gladde , professionele muren te krijgen. Honoraria aannemer variëren , maar verwacht tot $ 40 tot $ 70 per vel voor de installatie en het vastbinden , of $ 440 tot $ 770 betalen voor uw 12 -by - 12 kamer. Extra kosten kunnen van toepassing indien de aannemer moet een afstand naar uw huis te bereiken .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/walls/1002127803.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.