Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> muren >>

Hoe maak je een geheim opbergvak bouwen in uw huis Wall

Verborgen muurkluis en geheime compartimenten verborgen door opknoping kunstwerk of draperieën veilig waardevolle voorwerpen zonder dat u een kluisje huren. In de moderne huizen met sheetrock muren , het bouwen van een geheime wand compartiment is een eenvoudig project dat minder dan twee uur kan worden afgerond. Omdat het compartiment wordt gebouwd zonder verstoring van framing studs , mag alleen de gipskartonplaten worden verwijderd. De dunne triplex deur scharniert aan de stud met een platte piano scharnier . Geen hardware strekt zich uit langs de wand , waardoor het compartiment gemakkelijk hide.Things je nodig hebt
Stud finder
Potlood Boor met het rijden bit
1 - inch diameter gat zagen
Een waterpas
Decoupeerzaag
Een waterpas
Stanleymes
Beitel
Hammer
cirkelzaag Pagina 2 - door - 4 - inch hout Goedkope 4 L - vormig gebogen 90 graden hoekklemmen , 2 centimeter aan elke kant
String
Boor met het rijden beetje
houtschroeven . 1 tot 1-1/2-inches lange
3/8-inch afgewerkt multiplex
Piano scharnier , 1-2 centimeter korter dan de hoogte van het compartiment
Hammer
1/4-inch brads
Kladpapier
Stalen ringen
Hout schroef
Toon meer instructies
1

Zoek en markeer de muur studs aan weerszijden van het gebied waar u van plan om te bouwen het geheim compartiment . Gebruik niveau en potlood een waterpas op horizontale lijnen op de muur tussen de studs markeren , waarop de plaats van de boven-en onderkant van het compartiment . Boor een gat met een 1 -inch gat zag in de muur ongeveer halverwege tussen de noppen en ongeveer halverwege tussen de bovenste en onderste horizontale lijnen . Kopen van 2

Begin het uitsnijden van het gat in de muur , met behulp van een decoupeerzaag . Dwars door de horizontale lijnen totdat je de studs te bereiken. Verwijder zoveel gipsplaat mogelijk uit het gat . Als je duidelijk kunt zien dat de studs, gebruik een waterpas om hun posities markeren met verticale lijnen op de muur . Scoren door de buitenste papier oppervlak van de gipsplaat met een mes op de verticale lijnen . Gebruik een hamer en beitel door de gipsplaat op de verticale lijnen te snijden . Verwijder het resterende gipsplaat aan de zijkant voor een rechthoekig gat te creëren .
3

Meet en noteer de afstand tussen de framing studs in de muur . De bovenste en onderste wanden van het compartiment wordt bijgesneden om deze lengte . Trek 1/4-inch van deze afmeting de breedte van de deur van het compartiment te berekenen . Dit 1/8-inch speling aan weerszijden van de deur mogelijk zodat het vrij pendelen .
4

Meet , merk en versiering twee 2 - door - 4 - inch planken aan de breedte van de ruimte tussen de muur studs . Leg de schoongemaakte planken op een vlakke ondergrond met hun 4 - inch vlakken horizontaal . Centreer een L - vormige beugel aan weerszijden van de planken . De bochten in de beugels moeten worden afgestemd op de van de einden van de planken met een been van elke beugel omhoog uitstrekt . De beugels worden gebruikt om de planken aan de framing studs schroef aan de boven-en onderkant van het geheime vak vormen.
5

Knip een stuk touw ongeveer 8 meter lang . Bind het rond de bijgesneden plank die u wilt gebruiken voor de onderste plank van het compartiment . Mocht u de plank laten vallen als je installeert , zul je in staat om het op te halen met de string . Plaats de plank tussen de framing noppen met de bovenzijde is uitgelijnd met de onderrand van de uitsparing aan de wand en de verticale benen van de beugels naar boven gericht . Schroef de beugels aan de bijbehorende muur studs , met behulp van een boor en rijden bit .
6

Installeer de top van de geheime ruimte door het plaatsen van de bovenste plank met beugels tussen de framing studs, in lijn met de bovenste horizontale uitsparing. De verticale benen van de beugels zijn naar beneden gericht . Schroef de beugels op de bouten .
7

Meet de hoogte en breedte van het compartiment . Trek 1/4 inch van de afmetingen van de grootte van de deur van het compartiment te berekenen . Gebruik een winkelhaak een vel 3/8-inch multiplex de grootte van de deur te markeren . Trim de deur met een decoupeerzaag . Boor een vinger - gat handvat door de deur , ongeveer 1 cm vanaf de opening zijkant , met een 1 - inch deur - gat zag . Nauwkeurige positionering is niet belangrijk .
8

Leg de deur op een vlakke ondergrond . Open de piano scharnier . Lijn de rand van een scharnier plaat om de opening van de deur . De scharnierpen zal parallel aan de opening - zijrand zijn. Gebruik 1/4-inch brads aan de piano scharnier nagel aan de deur met een brad in elk gat in het scharnier plaat.
9

Plaats de deur in de opening aan de voorzijde van het compartiment . Vouw kleine stukjes papier om shims maken . Schuif papier vulplaatjes tussen de randen van de deur en het frame . De shims zal de deur plaats te houden terwijl u de piano scharnier nagel om aan het frame. Spijker de piano scharnier aan de overeenkomstige framing lid met een brad in elk gat in het scharnier plaat.
10

Open de deur . Meet en markeer een plek 3/8-inch van de voorrand van de ongeveer verticale midden van de zijwand van het compartiment tegenover de scharnierzijde . Stapel een paar ringen , zodat hun gecombineerde hoogte is ongeveer 1/2 cm hoog . Plaats de ringen op een houten schroef . Plaats de schroef en ringen op de gemarkeerde compartiment muur zodat de voorste rand van de gestapelde ringen is bij het ​​merk. Schroef de ringen om de binnenste compartiment muur. De ringen zal dienen als een deur stoppen .

Hoe te verdoezelen bakstenen muren

Terwijl sommige mensen de voorkeur aan het historische karakter en de charme van bakstenen muren , kunnen deze donkere bakstenen sluiten in een kleine kamer . Schilderen over de stenen zal niet volledig te bedekken ze , en je zult nog steeds te maken hebben met afbrokkelende mortel en gebroken stenen . U kunt volledig bedekken stenen met behulp van een verscheidenheid aan technieken die de baksten

Meer dan ooit