Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> muren >> Content

Hoe maak je een lichtgewicht draagbare Muur Maak

Splitsen van een ruimte met een muur is het soms nodig om de privacy te maken of om een kamer te organiseren . Het inhuren van een aannemer om de muur te bouwen is een zeer duurzame en dure oplossing . Een draagbare wand dat is lichtgewicht en eenvoudig te bouwen is een goede manier om een ​​ruimte te verdelen zonder een permanent effect hebben op uw huis of kantoor . Een kleine draagbare muur is ook nuttig als een display board of verdeler voor ambachtelijke shows en andere evenementen . Wat je
Meetlint
2 - door - 4 - inch of 2-bij - 2 - inch grenen hout nodig , vier stukken
handzaag of vaardigheid zag
Boormachine
Timmerwerk schroeven
Foam isolatieplaat
Stanleymes
Hot - glue sticks
Hot - lijmpistool
Klemmen
Paint of weefsel
Spuitbenodigdheden ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Bepaal de grootte van de draagbare muur. Meet de ruimte waarin de wand wordt gebruikt , en noteer de getallen .
2

Snij vier 2 - door - 4 - inch stukken grenen hout om de gewenste afmetingen gemeten . Om een draagbare muur die is lichter te maken , gebruik 2-bij - 2 - inch grenen hout . Pine is een zeer licht hout.

Leg
3 de vier stukken hout op de vloer , zodat ze vormen een frame . Elke 2 - door - 4 moeten plat op de vloer met de lange lengtes buiten de korte lengtes . Gebruik een boormachine tot timmerwerk schroeven in te voegen in de uiteinden van het frame .
4

Cut foamboard isolatie met een mes om de lengte en breedte van de binnenkant van het frame . Omdat het schuim moet strak in het frame , snijd het een beetje groter dan je denkt dat het zou moeten zijn op het eerste, en dan is het verkleinen als dat nodig is .
5

Smeer de binnenkant van het frame met hete lijm uit een hot - lijmpistool , en stel vervolgens het schuim aan de binnenkant van het frame. Gebruik klemmen op het hout van het frame en het schuim om het schuim op zijn plaats . Laat de lijm goed drogen .
6

Versier of afwerking van de draagbare muur met verf of stof naar wens .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/walls/1002031147.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.