Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> muren >> Content

Hoe je Laat de Tapijt in bij het bepalen van een scheidingswand

Als u een volledig tapijt grote ruimte die u wilt splitsen in kleinere kamers , hoeft u niet om alles van het tapijt om een scheidingswand te installeren. Door het verwijderen van een klein gedeelte van het tapijt , waar de bodem framing zal zijn , kunt u zelf tijd en veel geld . Na drywalling en afwerking van uw scheidingswand , voeg tapijt tack strips en bevestig het tapijt langs de nieuwe muur , net zoals u zou doen met nieuwe vloeren . Wat je nodig hebt
Meetlint
tape Schilder
Utility of stanleymes
Toon meer instructies
1

Meet de lengte van de scheidingswand in de kamer waar de muur zal worden gebouwd . Deze meting is waar bestaande wand is de rand van een tegenoverliggende wand als in het midden van de kamer.


2 een stuk schilderstape langs deze meting. Dit is waar een rand van de nieuwe muur zal zijn .

Meet
3 van de breedte van je grondplaat , plus eventuele gipsplaten , vanaf de eerste tape lijn . Bijvoorbeeld , als u gebruik maakt van een standaard 2 - door - 4 stuk hout en 1/2-inch gipsplaten , zou u toevoegen 3-1/2 , 1/2 en 1/2 tot u een breedte van 4-1 geven /2 cm . Dit komt omdat 2 - door - 4 platen niet echt 4 inch breedte . Als u groter of kleiner materialen te gebruiken , dan dienovereenkomstig aanpassen van de wiskunde .

Plaats
4 andere strook tape parallel aan de eerste aan de vastgestelde breedte van de muur. Gebruik een hulpprogramma of stanleymes langs de binnenkant randen van de tape lijnen te snijden . Verwijder de afgezaagde gedeelte van het tapijt . Nu kunt u de bodemplaat te installeren voor uw scheidingswand en blijven framing .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/walls/1002031144.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.