Huis Tuin

Huis Tuin

Panelboard Installatie op Trappen

toevoegen panelboard een trappenhuis kan het uiterlijk van uw huis te verbeteren door het toevoegen van textuur en kleur aan het trappenhuis . Hoewel het installeren panelboard is een relatief eenvoudig proces , het snijden van de panelen aan het profiel van de trap past, kan worden tijdrovend en vervelend . Echter , het snijden van de panelen correct vereist slechts fundamentele timmerwerk instrumenten . Meten

verkrijgen van de juiste metingen is essentieel voor een succesvolle installatie van panelboard in een trappenhuis . Het meten van de lengte van het trappenhuis , evenals de afstand tussen het plafond en elke traptrede , kunt u bepalen hoeveel panelen je nodig hebt om dit project te voltooien . Je moet ook de opkomst en run van elke afzonderlijke stap te meten - dat wil zeggen , de diepte van elke traptrede en de afstand tussen de bovenkant van elk loopvlak en de volgende stap. Vermijd in de veronderstelling dat alle stappen hebben dezelfde afmetingen , met name als u de installatie panelboard in een ouder huis . Als het plafond boven de trap hellingen , trek een horizontale lijn 6 centimeter uit het plafond , plaats dan de bodem van een gradenboog langs het plafond naar de hoek van de helling te bepalen. Ook het meten van de locaties van de bouten die de rail aan de muur , evenals de diameter van de bout schachten .
Lokaliseren Studs

Voordat
snijden panelboard voor het trappenhuis , moet u de locatie van de noppen achter de muren aan weerszijden van het trappenhuis te bepalen. De panelen moeten worden genageld aan de noppen om te voorkomen dat ze loskomen . Een elektronische stud finder kunt u snel en gemakkelijk te lokaliseren de studs. Draai de stud finder op , en maak een merkteken in de buurt van het plafond en de trap op elke locatie waar de stud finder piept . Gebruik een touw tussen elke set van merken .
Markering en
Snijden

Indeling genoeg delen van 4 - door - 8 -foot panelboard , met de lange einden grenzend aan de lengte van het trappenhuis te dekken . Mark de helling van het plafond op de Panelen van dit type , en gebruik de metingen die u eerder verkregen om een ​​schets van de trapprofiel trekken . Markeer de stud locaties met een krijtstreep . Knip het plafond helling en de trap profiel met een decoupeerzaag . Nummeren de achterzijde van elk paneel , zodat u ze kunt houden om tijdens de installatie. Herhaal dit proces voor de panelen die het andere trappenhuis muur zal dekken. Markeer de plaats van de schroefgaten op de set van panelen die de muur ondersteunen van de leuning zal dekken.
Installatie

Verwijder de leuning door het losdraaien van de bouten met een ratel . Verwijder eventuele gieten met een koevoet . Installeer het eerste paneel door het rijden van 3 inch spijkers door de stud lijnen bij 4 - inch intervallen . Herhaal dit proces totdat u beide zijden van het trappenhuis hebben behandeld . Bevestig de leuning vast door de bouten door de panelboard met een ratel . Vervang de molding met 3 -inch nagels.

Tips voor Boren in gepleisterde muren

Drywall niet een uitdaging om te boren in te dienen; gips , echter , zet meer weerstand en kan dan barsten uit elkaar zodra je doordringen het oppervlak leidt tot meer hoofdpijn in het boorproces . U moet meer zorg bij het boren in een gips wand om te voorkomen dat schade aan de muur of boren in de verkeerde plek . Studs Een stud finder apparaat kan goed werken op een muur met gipsplaten , maar

Meer dan ooit