Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> loopbruggen >> Content

Delen van een hellend vlak

Een helling vlak is een vlakke horizontale ondergrond waar het ene uiteinde hoger dan de andere is verhoogd . Het vermindert de kracht die nodig is om een ​​belasting te heffen van een bepaalde afstand door het aanbieden van een langere weg om horizontaal te bewegen terwijl zachtjes verticaal stijgen . De helling vliegtuig is een van de eenvoudigste en meest gebruikte machines in de wereld en heeft andere innovaties modernste bouwtechnieken mogelijk gemaakt en . Hendel

De hendel is een eenvoudige machine . Het is een vlak oppervlak geplaatst onder een hoek met een uiteinde hoger dan de andere . In een hellend vlak blijft de hendel stilstaat. Het oppervlak van een hellend vlak kan ook worden gebogen , want het is in een skateboard of fiets oprit of langs de as van een schroef , of het kan worden gedifferentieerd als een trap .
Fulcrum

het steunpunt is een ander stuk dat het hellend vlak en de hefboom met elkaar gemeen hebben . In de hefboom machine het draaipunt is het punt gebruikt om een uiteinde van het oppervlak te verhogen dan het genereren impuls wanneer het verhoogde gedeelte omlaag wordt getrokken . In een hellend vlak fungeert het steunpunt als de verheffende punt van het vliegtuig en is meestal te vinden aan de achterkant in plaats van het midden naar het hoogste punt van het vlak te ondersteunen.
Slant

de schuine verwijst zowel het ondereinde van het vlak en de hoek waaronder deze wordt bewogen. Aan de basis is het onderste gedeelte van de hefboom waardoor een object plane worden verhoogd en vervolgens leidt tot het hoogste punt . Nogmaals , het verschil tussen een hellend vlak en een hefboom is dat de schuine verandert nooit stand.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/walkways/1002127143.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.