Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> loopbruggen >> Content

Hoe maak je een gehandicapte Ramp bouwen in British Columbia

Able - bodied personen kan gemakkelijk missen hoe moeilijk het kan zijn om toegang te krijgen tot een gebouw in een rolstoel . Terwijl stappen een compacte manier om omhoog of omlaag via een helling mogen zijn, ze zijn onoverkomelijke obstakels voor iemand in een rolstoel . Dit kunnen mensen toegang hebben tot de diensten die zij nodig hebben , de winkels ze willen bezoeken , of de huizen van hun vrienden . Het bouwen van een oprit vermijdt al deze problemen . In de Canadese provincie British Columbia , de bouwverordening dicteert verschillende ontwerpeisen voor deze hellingen. Wat je
Beton
Zand nodig
Boor
Hacksaw
cirkelzaag
Schop
Hammer
Sabotage
Kruiwagen
Loose rots
metalen leuning
Toon meer instructies
ontwerpen van een Ramp naar Code
1

Leg de hoogte en de lengte van uw oprit om ervoor te zorgen dat het een helling van 1 op 12 of minder , tenzij de helling kleiner is dan 6 meter , waarbij 1 op 10 of 1 op 11 is toegestaan ​​. Dit betekent dat een stijging van 1 voet heeft tenminste 12 voet helling lengte ; is het mogelijk om haarspeldbochten in besloten ruimtes . kopen van 2

Zorg ervoor dat er voldoende ruimte voor uw oprit naar ten minste 1500 millimeter breed zijn . Dit laat voldoende ruimte voor een rolstoel en voetgangers om comfortabel gebruik maken van de oprit .
3

Voeg een stoeprand ten minste 75 millimeter hoog om uw oprit ontwerp langs alle delen van het parcours waar de helling is meer dan 75 mm bedraagt.
4

Voorzie roosters in de oprit gaten 13 millimeter in diameter of kleiner , met hun lange zijden loodrecht op de rijrichting op het platform . < br > Goedkope 5

Laat ruimte voor platte landingen aan het begin en einde van het perron als op enig bochten en haarspeldbochten . Landings moet minimaal 1500 mm lang en breed als de helling. Na deze landingen kunnen mensen in een rolstoel te openen deuren naar gebouwen te stoppen en zonder het verplaatsen van achteruit de helling af .
6

Helder de oprit gebied van obstructies . Het enige wat mag de ruimte belemmeren boven het oppervlak van een helling is een leuning , die 100 mm mag uitsteken in de ruimte van de helling . Deze leuningen zijn verplicht aan beide zijden van hellingen met cijfers 1 op 12 en aan een zijde van hellingen schuin van 1 op 10 en 1 op 11 . Laadbruggen steiler dan mogen alleen voor zeer korte afstanden van 600 mm of minder en met niet verplicht om rails te hebben.
Bouwen aan de helling
7

Markeer het gebied voor uw oprit op de grond met verf.
8 < p> Graaf het gemarkeerde gebied met een schop op een diepte van 18 centimeter .
9

Voeg 3 centimeter van 1 - inch diameter stenen op de bodem van het gat .
10

Voeg 12 centimeter grof zand bovenop de stenen . Pond de schuren met een gas aangedreven sabotage na elke 4 centimeter wordt toegevoegd . Dit zal de basis te stabiliseren .
11

Knip twee driehoekige stukken hout met de lengte en hoek van uw oprit met een ijzerzaag of cirkelzaag . Laat ze 3 centimeter langer toe te staan ​​voor een deel van de betonnen onder maaiveld te worden begraven . Deze zullen de zijkanten van de houten vorm waarin u beton giet vormen.
12

Steun de twee houten driehoeken door hameren houten palen in de grond net buiten hen en bevestigen van de driehoeken op de inzet met schroeven .
13

Hammer stukken hout dwars op de uiteinden van de twee driehoeken , het invullen van het formulier van uw oprit .
14

Bestel een cementmolen vol beton als gebouw een grote ramp . Als de bouw van een kleine, voeg water toe tot zakken voorgemengd beton gegoten in kruiwagens volgens de aanwijzingen op de verpakking .
15

Leg metalen gaas over de vloer van uw formulier . Dit zal het beton treksterkte geven .
16

Beton storten van de kruiwagens of de cement truck trechter terug in de vorm en strijk de bovenkant van het met een troffel . Als uw oprit moet een leuning , koop een pre - gemaakte metalen reling en zet hem in het natte beton .
17

Schroef de inzet ter ondersteuning van de vorm boards en trek ze omhoog als het beton harde heeft ingesteld , slaat vervolgens het formulier planken los en trek ze omhoog . Uw oprit is nu voltooid .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/walkways/1002031017.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.